MOTOSHOW 2009 Tüm Motosiklet Fuarı Fotoğrafları

arkadaslar fuarda koruma ve giyim ürünleri ( KASK BELLİK ws ) piyasaya göre ucuz olur mu ??

Ümmet abi erkenden gösterdin fuarı ben cumartesiye kadar nasıl beklerim şimdi:mrgreen:

En başta sevgili Ümmet ağabeyim olmak üzere tüm motor sevdalılarına kucak dolusu selamlar... Bugün 14.00 itibariyle fuardaydım... Gayet doyurucu ve güzel bir yapılanma vardı. Bazı standlar hararetli bir şekilde yarın için hazırlanıyordı, kimileri de çoktan ikram ve reklamlarına başlamıştı. Özellikle aksesuar reyonlarının zenginliği dikkatimi çekti. ÖTV indirimini bu fuara yansıtmışlar. Parası olana ve meraklısına fırsat doğdu. Bol miktarda davetiye var, her stand bu konuda gelenlere yardımcı olacaktır emin olun. Şubat ayında yer alan bir çok marka ve katılımcılar bu fuarda da yer almışlar. Mesela Honda fabrika olarak değil ama Mototal olarak gelmiş. Suzuki Korlas olarak yer almış vs vs... Geçen fuar sonrası yazdığım izlenimlerimi burada da tekrarlıyorum arkadaşlar; "hiç bir fuar önemsiz değildir..." Bir çok arkadaşımı görmenin yanında katılımcı marka ve firmaların fazlalığı da gururumu okşadı. Bütün motor sevdalısı arkadaşlarla 4 gün boyunca görüşmek dileğiyle, ben her yerde olacağım ama asıl merkezim Kanuni standında air brush ustası Can Yücel ağabeyimin yanı olacak, haydi kolay gelsin...

Ümmet ustam emeğine sağlık özellikle benim gibi fuara gidemeyenler için bu fotoğraflar çok değerli..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşımın için teşekkürler ümmet abi. emeğine sağlık:rendeer:

Kısmetse Pazar günü geçen seneki gibi ordayım bilet 10 gündür hazır yaw üstelik çft kişilik sorun yok :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar gunu ordayız inş

resimler için teşekkürler ümmet abi pazar günü bizde orda olacağız inş

fuardan döndüm simdi.. yedı saatten fazla gezdım fuarı en ınce ayrıntısına kdar:) ama umdugumu bulamadım..

fuar güzel..haftasonu ordayız..
tşkler resimler için..
:wiinkk:

aynen kardeşim bende hiç umdugumu bulamadım harley davidson vespa bide kanuni bütün ürünlerini sürmüş ancak diğer tanıdık markaların bir cok motosikletini göremedim hayal kırıklıgı yaşamadım deil özellikle honda cok yazık etmiş 3-4 motosiklet koymus okadar en cok ilgimi çeken ise fuar'dan cıkışta 2 tane africa twin görmem bugunun en sevdiğim yanı o oldu ve içerde durdugumdan cok africaların yanında durdum :) ayıptır söylemesi anahtarıda üstündeydi ancak hırsızlık yapıcak halimiz olmadıgı için denemedik :p

bakalım cbf fiyatları ne durumda 2.el e 3000 vereceğime 1000 peşin verir 2500 ü taksitle 0 km cbf150 alırım diye düşünüyorum ya hadi hayırlısı olsun hakkımızda ;)

Ümmet abi tşk. mankenleri de çek:cherry:

eet eminim bicok kiside umdugunu bulamayacak hic katılmasa daha ii dedim honda icin:) bir arakdas cıksta solenıordu karıdan kızdn baska bısı yok die cok tttum o lafı :cherry:

İkinci el pazarı da varmış fuarda ama böyle bir şeyi hiç bir yerde haber yapmadıkları için kimsenin ruhu bilem duymadı..

Bir de fuarın ismi MOTOSHOW değilde MOTOBİSİKLETSHOW olmalıydı:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar