En başta sevgili Ümmet ağabeyim olmak üzere tüm motor sevdalılarına kucak dolusu selamlar... Bugün 14.00 itibariyle fuardaydım... Gayet doyurucu ve güzel bir yapılanma vardı. Bazı standlar hararetli bir şekilde yarın için hazırlanıyordı, kimileri de çoktan ikram ve reklamlarına başlamıştı. Özellikle aksesuar reyonlarının zenginliği dikkatimi çekti. ÖTV indirimini bu fuara yansıtmışlar. Parası olana ve meraklısına fırsat doğdu. Bol miktarda davetiye var, her stand bu konuda gelenlere yardımcı olacaktır emin olun. Şubat ayında yer alan bir çok marka ve katılımcılar bu fuarda da yer almışlar. Mesela Honda fabrika olarak değil ama Mototal olarak gelmiş. Suzuki Korlas olarak yer almış vs vs... Geçen fuar sonrası yazdığım izlenimlerimi burada da tekrarlıyorum arkadaşlar; "hiç bir fuar önemsiz değildir..." Bir çok arkadaşımı görmenin yanında katılımcı marka ve firmaların fazlalığı da gururumu okşadı. Bütün motor sevdalısı arkadaşlarla 4 gün boyunca görüşmek dileğiyle, ben her yerde olacağım ama asıl merkezim Kanuni standında air brush ustası Can Yücel ağabeyimin yanı olacak, haydi kolay gelsin...