Her ne kadar Ötv indirimi yapılsada , insanlarda Kredi kartı limiti veya alış veriş yapacak nakit para kalmadığı , kalanların ise ileriyi düşünerek harcamayı düşünmediği için bu fuarın sönük geçeceği zaten belliydi.açıkcası fuar alanını dolaşınca , duruma şasırmadım.
Zaten samimiyet kurduğum satıcılardan ,Kime sorsam stokları eritip , beklemede kalıp piyasanın durumuna göre ya ilerde aynı işe devam etmek ya da farklı bir sektörde şansını demek istediklerini belirtiyorlar. Hiç bir satıcının yüzü gülmüyor. İşleriniz nasıl dediğinizde tüm yüzler asık.
Bu kriz diğerleri gibi suni veya kısa süreli bir kriz değil. kimse ilerde ne olacak kestiremiyor.TT custom'ın standı bile geçen seneki kurduğu standa göre sönüktü.her türlü ıvır zıvır malzemeye sahip olduğum için sadece süper bir yapıştırıcı bir tanede kama şeklinde rozet aldım.( daha doğrusu firma sahibi hediye etti ) .başkada kendime göre alacak bir şey bulamadım.
Geçen seneki fuarda tıklım tıkış bir stantda monda bir motorun üstüne çıkıp resim çektirmek isteyen birisi, motoru devirip yanda duran 3 motoruda ,domino taşı gibi devirmişti.bu yüzden motorsikletlerin üzerine oturulmaması yönünde uyarı yazılarını gayet normal buluyorum.neticede bizler illaki elleyip koklamaya , dokunmaya meyilli insanlarız.
Hatta ben firma sahibi olsam şöyle yazarım "Lütfen motorsikletin üstüne oturmayınız , yok illaki oturacaksanız , Öküz gibi tepinmeyiniz "
Sahi bir motorun satın almayı düşünmüyorsam , boy- kilo göz önüne alınıp uygunluğunu denemek haricinde , sırf üzerine oturup resim çektirmenin ne gibi bir mantığı olabilir bunuda anlamıyorum. Yani çökerim Harley'in üstüne 500 poz çeksem ne olur. onu alıp yol yapamadıktan sonra.