Motoshow 2006 Tüm Fuar Fotoğrafları

peki fuarda kıyafet ve aksesuar çeşiti zengin mi? Ben bir türlü hanıma mont alamadım da... :pr:

:cat:
Vento' Alıntı:
peki fuarda kıyafet ve aksesuar çeşiti zengin mi? Ben bir türlü hanıma mont alamadım da... :pr:
Fuarda aksesuarda bayagı var monttan kaska egzosa kadar herşey var arkadaşlar gerçekten gitmezseniz üzülürüsünüz ben yarın gene gideceğim:cat:

Selam konu acmıstım ama kitlenmis burdan sorayım bari

Ben daha once otomobil olsun motosiklet olsun fuarlara hep hafta arası ve sabah saatlerinde gidiyordum, bu sefer sınavlardan dolayı ancak cumartesi 3 gibi orda olabilecegim daha onceki senelerden hafta sonu gitmis olanlar acaba cok kalabalık olur mu? yani cnr a alınmasının sebibi darlık ve insanların sıkıs tıkıs olmasıydı biliyorum ama...

Fuara bugün gittim çok güzel...mutlaka gidin..gittiğinizde yamaha standında
MT 01 'e mutlaka oturun..muhteşem bi alet.....ve tabi BMW yi pas geçmeyin .....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi gittim ilk gün gezdim çok güzel makinalar var ama çıktım o fuardan çıktıktan sonra insan yürümek istemiyo bea karşıya geçip R6 sına filan binip Bağırttıra bağırttıra çıkmak istiyo fuardan çıktıktan sonraki moral bozukluğuyla direk esenlere gittim cumartesiye kalıcaktım ama çok kötü bozuldu moralim hırs yaptım alıcam en sonunda bir R6 as kaldı

ilnapoli dostum....

dostum senin fotoların çok harikaydı...kafamdaki modelleri çekmişsin... hem zıp 100 hemde kmycopeople 200ü görmek ayrıca sevindirdi...aynı bakış açısıyla bakmışız demek...

elimden geldiğince çekmeye çalıştım mete_han, umarım diğer arkadaşlar da beğenmiştir.. özellikle yeni çıkan modelleri yakalamaya çalıştım.. 300 kare fotoğraf var sadece 74'ünü ekleyebildim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
gpr 125

f16' Alıntı:
derbi gpr 125 denen motor güzel bişeye benziyor.
fiyatı nedir acaba.
herneyse fuarda görürüz bakalım iyice

gpr 125 racing/nude 6.300ytl

12 ay taksitli fiyatı 6.930ytl ye geliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de bugün fuara gittim. yollar çok kalabalık metro ile gitmenizi tavsiye ediyorum. kabataş-eminönü istikametinden yolaçıkıp zeytinburnu'ndan aktarma yaparak rahatlıkla gidebilirsiniz. istasyondan çıktığınızda kapıdan servisle alıyorlar. hiç beklemedik biz.
Çok güzel bir fuar.heyecandan fotoğraf çekemek bile aklıma gelmedi.ben o heyecenla kawasaki er5 in uzerindeyken arkadaşım bir fotomu çekmiş. ne kadar acemi olduğumda buradan anlaşılabilir.
fırsat bulursam hafta sonu tekrar gitmeyi planlıyorum.ama şu ötv vergisinin artması hadisesi oldukça sıkıcı.%8 den %37 ye fırlamış.ne yapacaz bilmem.

Bu arada motosiklet.net e tekrar teşekkür ederim verdikleri davetiyeler ve ilgileri için.

Muğla'dan fuara gelmiş gibi oldum. Fotolar için çok teşekkürler ...

Fotolar içi çok saolun elinize sağlık buna gidemedim yaa ben kaçırdım.Yarın son gün ama gidemicem.Motorsikler fuarına gittim ama onu hiç beğenmedim ama bunu ırdıım kadrıyla çok ii harbiden.Dierinde ii markalar çok çok azdı paso çin vardı

fuara bu gün gittim,yarın gene gidecem..çünkü,beni kesmedi...çok avrupai olmuş...organizasyon,süper,motorlar süper ötesi...

Herkes bi motorun tepesine oturmuş bana da bu kaldı :queen:

valla arkadaşlar bende herkesle hemfikirim fuarın ambiyansı gerçekten muhteşem, öyle bi kaç saat gezmeyle bitmez. ben tek başıma fotoğraf makinam falan olmadan gittim gezdim, 2 saat anca kalırım çıkarım diye düşünmüştüm ama öğleden sonra gitmeme rağmen çıktığımda hava kararmıştı ve yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum, kesmedi abi napalım... gitmeyenler varsa yarın kesinlikle gitsinler yoksa çok şey kaçırırlar, benim favorimde r1 di valla...:)

boy

Çok süper modifiye edilmiş bir 1000RR !!!

010420060060wr.jpg

010420060071fs.jpg

010420060090fj.jpg

010420060083lh.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar