MotoSAR (Motorail) Motosikletliler Dayanışma Grubu

Sayfa guzel ancak su durum kafami kurcaliyor.Gruba bi hirsiz gaspci falan uye olur. Yardima gittiginde neyle karsilacagini bilemessin.ayrica şu dokuntu scooter kullanip kasksiz ekipmansiz yolda kalan apacilere falan cok uyuz oluyorum.gittiginde ole biri cikarsa ne olacak. Bu grup sanal ortamda kalir bence.kusura bakmayin baltalamis gibi oluyorum ama güvenlik önemli.bi organisazyon yapiliyirsa tum riskler degerlendirilmeli.gruba uye olacaklar kimlik bilgisi sabika kaydi gibi islemler yapilmali motorun ruhsati kontrol edilmeli. Ayrica uyelik ucretli olmali en azindan bu gibi onlemler alinmasi gerekli. Ole elini kolunu sallayani alirsaniz grubun bi ciddyeti kalmaz sanal alemde kalir

Son düzenleme:
Sayfa guzel ancak su durum kafami kurcaliyor.Gruba bi hirsiz gaspci falan uye olur. Yardima gittiginde neyle karsilacagini bilemessin.ayrica şu dokuntu scooter kullanip kasksiz ekipmansiz yolda kalan apacilere falan cok uyuz oluyorum.gittiginde ole biri cikarsa ne olacak. Bu grup sanal ortamda kalir bence.kusura bakmayin baltalamis gibi oluyorum ama güvenlik önemli.bi organisazyon yapiliyirsa tum riskler degerlendirilmeli.gruba uye olacaklar kimlik bilgisi sabika kaydi gibi islemler yapilmali motorun ruhsati kontrol edilmeli. Ayrica uyelik ucretli olmali en azindan bu gibi onlemler alinmasi gerekli. Ole elini kolunu sallayani alirsaniz grubun bi ciddyeti kalmaz sanal alemde kalir

Çok Güzel bir endişe dile getirdin. Gayet tabiidir güvenliği düşünmek; bununla ilgilide uyarılar yazıldı grupta. Yardım taleplerine mümkün oldukça tek kişi gidilmemesi ve yardım talep eden kişilerin telefon, lokasyon ve kasksız fotoğraf atması hususunda gerekli uyarılar filan yapıldı. En az iki üç kişi gidilmesi hiçbir teknik yardımı olmasa bile eskortluk yapılması gibi ayrıntılar filan düşünüldü. Ama tabiki her zaman risk vardır.

11885101_10153640648249015_612119670912573533_n.jpg

teşekkürler mengu resmi bu şekilde paylaşmayı beceremiyorum ben uğraştım ama yapamayınca sayfa linkini attım sağol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar