Motorunuzu tekerlekten kitlemeyin

Yoksa sonu boyle olabilir...

5.jpg

bu ne yaaaa :silent: pes artık yani :pr:

ben de motosikletimi bahçe kapısına tekerlekten kilitliyorum.
büyük bir merakla açtım. ne sakıncası var ki diye ama sonuç ortada :cherry:

umarım o taşı delen bizim mahalleye uğramaz :cherry:
neyse ben sustum. yoksa bu geyik uzar. topik kilitlenir :p

Tek tek jant teliyle uğraşacağına kilidi kesseymiş ya:cherry:... Alık bi hırsızmış kendisi:cherry:

yok be abi yine en iyisi motosikleti ön tekerden kitlemek benim 130 kiloluk motosikletin ön tekeri olmadan nereye götürecekki:mrgreen:

ya beyler bu resim hikaye gibi sanki çünkü telleri kessede çıkaramaz çatıyı göbek var hı göbeğide söker diyceksiniz o zaman tellerini niye kesiyo direk göbeği çıkarsın hırsızda kazma olabilerrrrr tabiiii:queen:

Ya Bende Bisikleti Hep Arka Tekerden Kitlerdim...Zincir Filan War Daha Spesifik Dİye...Şimdide Motoru Arka Tekerden Kitliyorum...Ne Yapsak Acaba...Kasko Son Çare Sanırım... :)

Valla bende tekerden kilitliyorum, Allah'a emanet artık... :pr:
Benim motoru çalmaya yürek ister, alırım o adamın yüreğini :mrgreen:

gıcık bir kilit yüzünden 2 gündür motor yatıyor.
açılmıyor şerefsiz. hasta etti beni. ::rantinp:

arkadaşlar kötüye bişey olmaz iyiyi alah korur otada kalanın canı çıkar tedbiri elden bırakmayalım iyi sürüşler

Bu mutlaka Hollanda'da çekilmiş bir fotoğraftır. Hırsızlar bu ülkede dur durak bilmiyor.

yok be abi yine en iyisi motosikleti ön tekerden kitlemek benim 130 kiloluk motosikletin ön tekeri olmadan nereye götürecekki:mrgreen:

Bu gerçekten yanlış bir kanı... Ön teker arka tekerden kat kat kolay ve hızlı sökülebilir... Tekersiz nereye götürecek diyorsanız da , hırsızların altındaki kapalı van türü araçlarla goldwing bile kaçırılınabilir...

Yukarıdaki resme gelecek olursak , ben olsam telleri kesmek yerine lastiği sökerdim... yaklaşık 2 dakikada sökülebiliyor bi bisikletin lastiği :)

Son düzenleme:
bu tekerin cantları telli.. bizim motorların büyük kısmında telli değil.. onunla uğraşacağına kilidi keser gerçi ama .. ben binanın içine bağladığım halde birde alarm taktırdım..

bu tekerin cantları telli.. bizim motorların büyük kısmında telli değil.. onunla uğraşacağına kilidi keser gerçi ama .. ben binanın içine bağladığım halde birde alarm taktırdım..

hehehehhehehhe...sende tam nasreddin hocaya çewirmişin olayı :) ya kaçarsa... :)

Hırsız milleti kafaya koyduktan sonra kitlediginiz yerle bile götürür:pr:

he he cant tellerine kadar sökülmüş tam profosyonel thıef :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar