Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar Dün Sabah Motorun Bakimi Için Servise Gittim Yağini Değiştirdiler Ve Gidip Servisten Motorumu Aldim Iş Yerine Döndüm (işyerim Ve Servis Arasi 1km Den Az) Neyse Buraya Kadar Problem Yok Akşam üzeri Işyerimden çikip Eve Giderken Burnuma Bi Yanik Kokusu Geldi Motoru Durdurup Sağina Soluna Baktim Ve Yağ çubuğunun Oldugu Yerden Yağ Sizmasi Gördüm Kapagi Tam Kapatamamişlar Yag Acikliktan Sicak Egzosun üzerine Akmiş Egsozun üzerine Akmasi Benim Için Avantaj çünkü Boşluğa Aksa Yanik Kokusunu Duymicam Ve Yagsiz çalişan Motoru Yakcam Motoru Durdurduktan Sonra Biraz Bekledim Ve Yag Seviyesine Baktim Yok Denecek Kadar Azalmiş Yakinda Bi Benzinlik Vardi Gidip Yağ Alip Tamamladim Ve Kapagini Kapattim Bi Süre Rölantide çaliştirdiktan Sonra Anormal Bi Durum Olmadigi Için Yoluma Devam Ettim..bundan Sonra Servisten Cikarken Motorun Sağini Solunu Kontrol Etmeden Teslim Almicagimi ögrenmiş Oldum Motor Yansaydi Eminim Servis Kullanici Hatasi Garanti Dişi Dicekti
Motorunuzu Servisten Teslim Alirken Dikkatli Olun Ve Test Sürüşü Yaptirin Saygilar...
Motorunuzu Servisten Teslim Alirken Dikkatli Olun Ve Test Sürüşü Yaptirin Saygilar...