Motorunuzu nereye koyuyorsunuz?

hangi kasko

hangi kaskoya yaptirdiniz ve motorunuz nedir acaba.
Eger adinizin altinda yazan motorsa 150 lik motor yani, hangi kasko karsiliyor cok merak ettim. Bende 250lik var ve hicbir kasko kapali garajda olmadikca karsilamiyor.

kardeş 430 ytl kasko yaptırdım... istediğim yere bırakıyorum... alıp götürsünle %80 kasko ödüyor... kısmet ne diyelim ama büyük rahatlık kasko tavsiye ederim...

apartmanın giriş bahçesinde duruyor bahçe duvarına kitli ama dışardan sote olmuş durumda gözükmüyor birde disk kilit kullanıyorum e branda da war artık çalmasınlar motorumu:)

cinedev' Alıntı:
hangi kaskoya yaptirdiniz ve motorunuz nedir acaba.
Eger adinizin altinda yazan motorsa 150 lik motor yani, hangi kasko karsiliyor cok merak ettim. Bende 250lik var ve hicbir kasko kapali garajda olmadikca karsilamiyor.

kardeş 430 ytl kasko yaptırdım... istediğim yere bırakıyorum... alıp götürsünle %80 kasko ödüyor... kısmet ne diyelim ama büyük rahatlık kasko tavsiye ederim...

Yok abi öle fiyata kasko sanırım geçmiş zamanda yazılan bir mesaj bende araştırıyorum kasko adamlar 600 lerden ve yukarılara doğru çıkıyor. İstanbuldayız ve kasko şart ama adamlar işini biliyor iyi rant sağlayacaklar bu işten.:farao:

Bahçeye ağaçların arasına ama artık koyamıyacağım şididen bir şey değill

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Ben müstakil evde oturuyorum arabalar bahçeye,motorumu evimin karşısındaki dükkanıma koyuyorum.

bende motorumu apartmanın girişine koyuyorum kapı malum umuma açık kasko yaptırdım ve fiyat oldukça yüksek extra olarakta gözde motordan aldığım kilitlerimi takıyorum branda falan iyi oluyor

bahçeye kilitliyorum ama mutlaka branda kullanıyorum her yönden faydalı ve caydırıcı tabi ayrıca alarm.

ya abi yalnış anlamayın ama mesela 20 motoru şurda şurda güvenli bir yer var diyerek tam adres belirtmeyin sanki hırsızlara yol gösteriyomuş gibi oluyor karakolun karşısında soygun yapılan bir ülkede bir parçada olsa güvenli olan yerleri güvensiz hale getirmeyin ilgilenen arkadaşlara tam adres vermek istediğinizde özelden verin benimki sadece fikir yanlış anlamayın ama bu forumları kötü amaçlı insanlarda takib edebilir

alırsam apartmanın bahçesine koyarım ama kışın ne yaparım bilemiyorum heralde bizim apartmanın yanında inşaat malzemeleri satan bi yer var oraya rica ederim heralde

Her muhitte aşşağı yukarı kapalı garaj vardır arkadaşlar..
Araştırmak lazım....
Ben araştırdım buldum ...20ytl aylık..

Valla yokki koyayım :) ama alınca bizim apartmanın biraz uzağında güvenlik elemanı olan bir sitenin garajına koyacağım :cat:

walla bende motor alacak olursam yan apartmanın garajına koyarım ama ne garaj hiç bi araba sığmıyo bu da benim işime yarar:cherry:

bende şirketten arabayla çıkıyom hafta içi onun için patronun garajını kullanıyom şirkette diğer türlüde yan komşunun binanın altında 6 arabalık garaj var motorda araya sığıyo ...(yani hertürlü yırttım sıkıntı yok )

ben apartmanın içine sokuyorum hatta içerde bitane daha yamaha 250 schoter var...resimlerim bile var orda ama resimlerimi yukleyemiyorum biturlu biri bana bu konuda yardım etsin:pale:

apartmanın arka bahçesine koyuyorum, ön giriş tarafı demir sürgü zaten kilitleniyor şuana kadar motorun anahtarını koltuk açma yerinde unutmuş olmama rağmen birşey olmadı cok şükür..

Motorum 7 gece sokakta kaldı kimse kılına dokunmadı ,
Ama arka tekerden amortisörlerinde içinden geçecek şekilde
22mm'lik örgü kilitle Sokak lambasına bağladım ,
Ön tekerdende 15mm'lik kilitle bahçe demirlerine bağladım ,
Gidon kilidinide kilitledim hiç bişey olmadı !

Apartmanın iç demirlerine 2 tane çelik zincirle kilitliyorum. Alarmı açıyorum. Gece kediler alarmı bi kaç kez öttürüyolar ama sağolsun komşularda anlayışla karşılıyolar. Hatta bikeresinde komşumuzun biri hırsız geldi sanıp dışarı çıkıp bakmış. Bu konuda şanşlıyım yani. Ama kışın nereye koyacağımı bilmiyorum:
Fikri olan varsa?

En GüseLi apartman içi ben merdiven aLtına koyuyorum ama çaLacak serefsiz her yerden götürür :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar