Motorunuzu nereye koyuyorsunuz?

Eger k. yakada oturuyorsan migros bostanlı üstü kapalı izulaşın oto parkı istasyondada var biz 20 kadar moror oraya koyuyoruz güvenli ve temiz bir yer tavsiye ederim.Aylık 30YTL ücret alıyorlar

katılyorum, motorum bahçede dururken uyuyamıyordum bile nerdeyse beraber uyuycam dayanamdım şimdi evin içinde besliyorum.tavsiye ederim.

en iyi yer kapalı bır otopark arkadaslar.Wallahı calarlar motoru, sonra aglarsınız.ben otoparka bırakıyorum.aylık sadece 30ytl ye anlastım.kafam rahat..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bırakamam yaa alıyorum da şimdi nasıl olcak bu iş anlamadım napmam gerek otoparka mı koyucam babam çok kızıyo motor alıyorum die daha yine az önce bağırdı bende banane banane dedim alıyorum asyamı bu hafta sonu elimde önce kask mı alsam ?

motorcuq' Alıntı:
arkadaşlar bence garajın yoksa yapılacak tek şey var aynı ilde oturan guruplar için hep beraber büyükce bir depo kiralayın ortak olarak . orada bir kulüp ğibi gibi hafta sonunda toplanırsınız oturmagurubu koyun takım taklavat alın ufakteek de olso bakım yapar sohbet edersiniz sanki bir motorcu kafe gibi kullanırsınız iyiolmazmı sizce.:cat:

Aslında hiç fena fikir değil ama grup bulmak zor....:cat:

bizim evin orası ne çok tenha, ne çok işlek. bahçe demirlerine falan bağlayacağım herhalde. ama önce motoru almak gerek. babam da habire nereye koyacaksın diyor. bir ihtimal işyeri, orası da aylık 12 ytl falan.

benim evim müstakil oldugu için benim böyle bir sorunum yok... merdiven dairesine koyuyorum.

Evin oralarda otoparka (arabamin yanina) - ayda 30 YTL (arac ucretinin yarisi)
Is yerinin oralarda - binanin arkasinda kendi garaji var - yani beles...

ben apartmanın garajına koyuyorum ancak oraya bile hırsızlar dandanıyor... motoru ilk aldığım ay hem arabama hem motoruma zarar vermişlerdi disk klidi olduğundan götürememişler ancak zarar vermişlerdi .... gerekli her tedbiri almak şart....

ben komşunu dükkanına koyuyorum....eskiden dışarı koyuyordum çaldırdım şimdi dükkana koyuyorum......

kardeş 430 ytl kasko yaptırdım... istediğim yere bırakıyorum... alıp götürsünle %80 kasko ödüyor... kısmet ne diyelim :queen: ama büyük rahatlık kasko tavsiye ederim....

bende babamın araba galerisisi war oraya koyuyom showroomda olece duruo musterilere goz kırpıo:wiinkk:

motor alırsam yan tarafdaki derneğin bahçesine koyarım altına koyarım herhalde veya dükkan sahibinin garajına

3x3

vallaha bence büyük problem motoru almak dert değilde sırf bu gece parkedecek yer problemi yüzünden kara kara düşünüyorum ama kapalı garajı olmayan tehlikede anladığım kadarıyla başka bi çare yok gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar