Motorunuzu kim aldı?

Motorunuzu kim aldı?

• Kullanılan toplam oy
    420
vlad1462' Alıntı:
valla henüz almadım ama siteye üye olduğumdan beri maaşın yüzünü gördüğüm yok,direk birikmek üzere kasaya gidiyo.sanıyorumki motoru alma aşamasında bizimkilerin koltuk çıkmasına ihtiyacım olucak.amacım mümkün olduğunca kendi paramla almak.bizimkileri bu işten uzak tutmak istiyorum.
Zamanında almıyolar geç alıyolar 1 sene daha beklerim kendim alırım en azından bana almadınız kendim eşek gibi çalıştım aldım demeye hakkımız olur.Çok iyide olur

kendim alınca anca bu oldu ama iyi ki almışım 0 yalan motorlardansa eski gerçek bi motoru tercih ederim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Babam bana 13-14 yaşlarından sonra bir çorap dahi almadı...Variyetlide biriydi Rahmetli...Bir CZ motoru vardı onada bindirmezdi..Önceleri prikethanede sonra demir haddehanesinde ,,17 yıldırda TEK te çalışarak daima kendim aldım..Allah ne verirse kendi kazancımızdan versin.Namerde ve Muhanete muhtaç etmesin...

ozaktasi' Alıntı:
Babam bana 13-14 yaşlarından sonra bir çorap dahi almadı...Variyetlide biriydi Rahmetli...Bir CZ motoru vardı onada bindirmezdi..Önceleri prikethanede sonra demir haddehanesinde ,,17 yıldırda TEK te çalışarak daima kendim aldım..Allah ne verirse kendi kazncımızdan versin.Namerde ve Muhanete muhtaç etmesin...
Sen çocuklarına motorunu veriyorsun ama:) Çok şanslılar

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kendim aldım.
sonrada kendim sattım... :(

ewet benimde babam aldı ama insanın kendi motoru gibisi olmaz onun zevki daha başka en azından BEN bi motrum var demek bam başka bişi tabi biz öğrenci adamız çalışıp para kazandığımızda elbet alırız:)

Gnusher' Alıntı:
Pffffff.okula git para kazanama,liseden sonra üni sonra master veya askerlik sonra iş arama..Sonra para kazanma sonra biriktirme...30 yaşında belki alma ihtimali olabilir.20 yaş altında moto aşkıyla tutuşan bi dolu insan ne yapcak.dersinki çalışsınlar haklısın.Günde ayırabileceği 4 saat kadar süreyle ayda 200ytl civarına 20 ay çalışır hiç para harcamassa Zbang Çön marka bir motosiklete kavuşabilir.Haklısın dostum haklısın saçmalık.Ailesinden moto istiyor adama bak.Hem moto istiyor hem ailesinden istiyor.Hadi en az 20000ytl ye özgürlük timsali olmayan bir kafes istese hadi neyse:queen: Benim motorumu ailem aldı.2. motordada yardım edecekler.Belki 3.cüde de.Çünkü onlar benim ailem.:cat:

+1 katılıyorum. benim içinde en önemli sorun şu an zaman kaybediyorum. yaş geçtikten sonra ne anlamı var

...kendim tabiki... zaten ailem inanılmaz derecede karşıydı,, işten eve geldim yarın motor alıcam dedim ve aldım :) Allah tan ailemin eline bakmıyorum yoksaa,, ben ne motor, ne rüzgar yüzü görürdüm :)

Kendim aldım. Kredili taksitleri de bitmedi bir türlü. Babam uzun süre karşı çıktı. Bende gizli aldım. Ama şimdi babam abim ve ben birlikte kullanıyoruz. Tabiki en çok BEN kullanıyorum. Ehliyetleri olmadığı için

Bende kendim aldım daha taksitleri başlamadı ama olsun herşeye değer keşke daha önce alabilseymişim.

Ailem aldı ama bir yıldıır ancak yeni ikna ettim!! Öğrenci olmayıp çalışsaydım belki daha farklı olurdu ama herşeyin bi hayrı vardır!!

ben de işe girdim, muhtemelen son yaz tatilimi de feda ederek öğrencilikteki ama olsun 21 yaşında kendi paramla kendi motorumu alabilmenin zevki için feda olsun. umarım terslik çıkmaz ben de yarısı kredi yarısı nakit şeklinde ekim ayında cbr 125 ime kavusurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar