ilk motorumu alabilmek için iki yıl kadar bir süre babama yalvardıktan sonra bir gün benim ayarlarım bozuldu ve artık dayanamıyacak hale geldim.
Babam motor kullanmama şiddetle karşıydı.Bir bayanın motora binmesi hele helede benim binmem çok sakıncalı bir durum babam için.Katiyetle almam diye tutturdu.
Bir laf vardır.Bir işi yapıcaksan kendin yapmalısın.Benimkide o hesap.İki yıl bekledikten sonra ,bir gün coştum; babama " ben motor almaya gidiyorum sen gelmiceksen ben alıcam "dedim.Babamda baktı durum çok ciddi , böyle olmıcak beni de zaptedemicek.Birlikte gittik almaya.Girdiğimiz ilk dükkanda motoru aldık.(Beni scooterla kandırdı ama)Taksitlerini ben ödedim ama.
Bu motoru almamdan iki yıl kadar bir süre geçti yine.uzun süredir vitesli büyük bir motora geçmek istiyordum.Vitesli motoru süremiyeceğim ,kaldıramıyacağım gibi değişik taktikler deniyor.Babam geçen seferden tecrübeli olduğu için buna daha bir şiddetle karşı çıkıyor.Bende daha bir karşı çıkışla motorumu gidip aldım

Tabi daha kendisinin bundan haberi yok.Bir kaç gün sonra arkadaşımdan iyice öğrendikten sonra eve getiricem.Deliricek :queen:
Haha nasıl aldım ama.Eee azimli insan iyi olurmuş
Bir şey yapmak istiyorsanız yapıcam demeyin gerçekten yapın...