Motorunuzu birisinin çalmaya çalıştığını farkettiniz. Ne yaparsınız?

Motorunuzu birisinin çalmaya çalıştığını farkettiniz. Ne yaparsınız?

• Kullanılan toplam oy
    233
3 Sonuç çıkar burdan;
1- Hırsız da sizi farkeder kaçar
2- Hırsıza dalarken o da boş durmaz sizi darp eder
3- Polisi beklerseniz motosikletinizle birlikte kaçar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genelde çalanlar tek başlarına olmuyorlar, ikili veya dörtlü gruplar halinde aranıyorlar dünya genelinde. (hırsızlık videolardan anladığım kadarıyla) Bu sebepledir ki dalarım, asarım, keserim diyenler dedikleriyle kalacaklardır. Üzerlerinde kesici, delici alet olması ise büyük olasılık. Ben zaten "Lan! Hop!" vs. diye bağırılsa direkt topuklayacaklarını düşünüyorum, hiçbir şekilde şiddete başvuracaklarını düşünmüyorum, sonuçta ülkemizde hırsızlığın cezası yok ama gaspın cezası ağır. Brezilya'da yaşıyor olsaydım direkt anahtarı bile verebilirdim "Buyur uğraşma lütfen." diye. Türkiye'de polisi arayıp korkutup kaçırmaya çalışma taraftarıyım.

Not: Türkiye ile Brezilya'yı karşılaştıracak kıvama gelmişim vay be...

Garajdan çalıyorsa baltayla dalarım, dışardaysa uçan tekme :pl:

Öncelikle hırsızı paketleyip Metehan07-70, S3cond, SüleymanE, MrMud nickli arkadaşlarla bir süre aynı odada bırakırım (bizim oralarda kamera yok, park bildiğin serseri yuvası, orada takılan polisler de çay ocağına geliyorlar) . Sonrasında ne halde olursa olsun, medeniyete ulaşamayacağı, vahşi hayvanların olduğu bir bölgede Allah'ıyla başabaşa bırakırım. Farkındaysanız suç yok, ceza yok :) Tabi ki sonunda Allah'ın takdiri olur. Biz hiç bir şeye müdahalede bulunmayız. Aynı doğa kameramanlarının yaptığı gibi :)

Hırzızlık yapanları hemen salıyorlar dışarıya. Ben polis falan aramam önce motorumu kurtarırım. Giden motorun üstüne bir bardak su içmek istemiyorum. Polis gelene kadar hırsız donumuzu bile götürür.
Eğer kuytu bir yerde olay gerçekleşiyorsa sınır yok. O an pisikolojim nasıl olacak bilmiyorum. Belki katil olurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

Bişey daha kaç kişi olursa olsun isterlerse beni öldürsünler ben motorumu vermem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 Sonuç çıkar burdan;
1- Hırsız da sizi farkeder kaçar
2- Hırsıza dalarken o da boş durmaz sizi darp eder
3- Polisi beklerseniz motosikletinizle birlikte kaçar

Takip ettiğim kadarıyla hırsızların %90 ı , keyif verici madde müptelası , vitaminsiz arkadaşlar . İş yerinin kamyonunun kasasında yakaladığım hırsız 1 yumruğumla pert olmuştu.
Aksi olsa bile , yani karşımızda kanlı canlı yapılı bşr hırsız olsa bile tüm kararlılığımızla saldırırsak alt edebiliriz diye düşünüyorum.
Şu elemanın kararlılığı yeter bize :)
https://youtu.be/jLS7ShvmihA

Soruya gelecek olursak , motosikletim binamın en alt katında kömürlükte ve alarmlı eğer hırsızlık durumu olursa haydarımı ve sustalı bıçağımı alır inerim aşşağı evdekilerede polisi aramalarını söylerim.

Ah keşke Birleşik Amerika vatandaşı olup evimde olsam diye içimden geçirip. Türk Vatandaşı olduğum için hırsız tarafından soyulmayı beklerim. Çünkü Türk Vatandaşı hırsıza dokunamaz; dokunursa kanunlar iflahını keser, aynı kanunlar o vatandaş mahkeme mahkeme gezerken hırsızı salarak başkalarınında canını yakmasını sağlar.
sövdüm mü? hayır.
bir de içimden geçenleri bilseniz.

benden güçlü veya güçsüz acayip mevzu çıkartırım yıllarca süren emeğimizin gidişini öyle izleyecek değiliz ya

Isırırım hatta ellerimi cebime koyar boynundan ısırıp öldürürüm oracıkta .

Benden daha iri ve güçlüyse fark etmez gene de ısırırım

1. katta oturuyorum, motorda penceremin hemen altında. Eğer farkedersem öyle bişiy kızgın yağ dökerim tıpkı ortaçağ savaş filmlerindeki gibi yoksa katranmıydı? Üstüne de ucu ateşli bi ok :) hehehe et kokusu alıyorum

Camdan bağırırım ama aşağı da inmem. Çeker bıçağı takar. Kaskoyu boşuna mı yaptırıyoruz.

Yerden iki adet tugla alip birini kafasina atarim, digerini ise yakin mesafede kasiklarina ve boynuna vururum

Tabancamla bacaklarından vururum daha sonra ölene kadar kafasına demir çubukla vururum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

Motor tam yatak odamın camının altında iki kat aşağıda bağlı. Komidini kaldırır camdan kafasına atarım

O şahıstan motorumun aynısını ama daha yeni modelini çıkartırım.

bi haber geldi aklıma geçen hafta gördüğüm.
iki hırsız girdiği evde ev sahibine yakalanıyorlar.
ev sahibide dev bir eşcinselmiş.
2 hafta eve kapatmış hırsızları.
çığlıklarını komşular duymuşlarda polise haber vermişler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar