Motorunuzu biraz bakıyım takılıyım diye isteyen birine yanıtımız ne olmalı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa aynı dert bendede var bıktım artık yaa bukadar motor ıstenmezkı yaa... tamam samımi oluruz okey ama adamla samımıyetım yok benden motor ıstıyor hemde bi turda degıl bi pazar gunu butun gun ne buya kardesım ınsanlarda yuz kalmamıs lastıklesmısler...vermedıgın zamanda ıyıkı bı motorun var cımrı falan gıbı laflar edıyolar ....bıktım boylelerın yuzunden motoru satmaya karar bıle vermıstım...........

valla benim motorumu su ana kadar bir bana motoru kullanmayı ögreten arkadaş bir de benim amcaoğlu kullandı. birde teyzeoğluna veririm motorumu
sonucta oda motosiklet kullanıyo.

babama kac defa gel sana yavaş yavaş kullanmasını ögreteyim desemde kullanmayı istemedi halbuki baktıgı zaman içi gidiyor.

istediği kadar darılsın.

ya düşerde birşey olursa? sonra ceremesini çekmek var.
birde vicdanın sızlicak. keşke vermeseşdşm diye

:bounce: ya dun arkdasımı dolastırdım arkdamda 3-5 saat yetmedı wer bı bakaım bende dedı wıteslı motor bnmkı olmas weremem flan derken calıstrdı debrıajı bole mı bırakıorm derken motor on kaldırdı..cok korktum motor onemlı dııl ama kac senelık arkdasıma bısıy olcaktı dıe cok korktum..buyusden elımısden geldgınce motorlamısa arkdsalarmıısın surmesını engellemelyıs.osellıkle wıteslı motorlamırımızın

ayrıca kucuk kazaların %99 u bu sekılde oluo..

Süper Moderatör (BBRR)
yalan atacaksın ...en kolayı bu ...zincirde bakla koptu öle emanet tutturdum diyeceksin...çok tutar bu yalan ...kimse yolda kalmak istemez...hatta ya iyi olur al sanayiyede bi git orda zinciride yaptır de bak bi daha isteyen oluyomu

zagortenay' Alıntı:
Benim malım dostlarımın itidir.İstedikleri zaman alabilirler.

Dostunun hayatını / sağlığınıda düşün olay sadece maddiyat diil.

Tamir olmayacak motor yok

Alınmayacak motor yok,

Dost gibi dost az,

ben izah etmeye calısıyom bak ehliyetin yokh kaza yaparsın sonra sanada para kacar banada yada
bak düşersin sonra babamla papaz olurum daha sonra
peki barıs abi scoter icin ne diyelim :) kayıs kopmak üzere mi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçen gün ben hanıma verdim motoru.ben de arkasında olmama rağmen çimlere uzandık.Bilmeyene vermeyeceksin arkadaş...

:salut: :salut:

belkide kötü olmak en iyisi.. :salut: :salut:

bence hiç düşünmeyin.. isterse kırılsın küssün.. ama VERMEYİN....

çünkü bazen bazı şeylerin değerini sonradan anlıyoruz.. :salut:

evet gerçekten güzel bir konu benim hem arabam hem motorum var arabayı kimse istemezken motoru herkez istiyor hayır demekte zor oluyor artı biniyorlar bir benzin bile atıyım demiyorlar deseler istemem ama insan bir sorar en azından motor su yakıyor zannediyorlar iş yerinde birabimiz var daha önce benim motorla kaza yaptı hayla istiyor bende veriyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu motor benim eşim diyeceksin :queen:

yok abı ben rahatsızım kımseye vermem bu saatten sonra motorumun aldıgım ıkıncı gunu cok yakın bı arkadasım ıstedı motorumu ve dustu bılegını burktu

blackhawk abi bana cbr 125 ini kendi verdi, kendi motorcu kardeşinizede vermiycek msisiniz motorunuzu

farketmez.. ben bundan sonra bana motoru alan babama bile vermem.. :pr:

ağzım yandı bi kere.. ::evil:: ::angry2::

elimden geldiğince vermem motorumu. başına birşey gelir sorumlusu ben olurum. motor bi şekilde yapılır ama kaza anında kendimi affedemem sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar