para sorunu olmadıktan sonra problem yok
adı üstünde ...para var huzur var....
bir dönem bilenler bilir kapkaçtan çok şikayetçiydi toplum. Haberlerde hergün kapkaç vardı. o dönemde polis kapkaçtan tuttuğunu karakolda salıyordu.
Şaaaaak. Bir düzenleme. Kaldı mı kapkaç haberi ? Kalmadı değil mi.
Şimdi kadın ve çocuk istismarı var gündemde her gün kadın cinayeti çocuk tacizi vesaire. Bir takım düzenlemeler zaten yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.
Oda bitecek inşallah.
Sıra inşallah motosiklet hırsızlarına da gelecek. şu anda bir motor çalıp yakalansanız hapse girme olasılığınız girmeme olasılığınız dan çok daha düşük.
Bir düzenlemeye bakıyor sonrasında kimse cesaret edemez. hemen akabinde de kasko rakamları da olması gerektiği gibi araç kaskolarının da altına düşer.
Türkiye nin eksiği hiç bitmiyor gelişmekte olan ülke olmak işte böyle bir şey.
Hocam bazı sorunların çözülmesi için mutlaka sabah-akşam manşetlerde haber mi yapılması gerekiyor.
Madem "Şaaaak" diye bir düzenleme getirilip sorunlar halledilebiliyor niye o zaman bu kadar insan mağdur oluyor kendimi bildim bileli?!
Her bir konu-sorun için "Şaaaak"düzenlemeleri ayrı ayrı mı çıkacak.
Seneye motor hırsızlığı, öbür sene trafik kazaları, daha sonraki sene adam yaralama? Böyle iş mi olur. Devletimizin her türlü gücü, imkanı, techizatı, adamı-personeli, bekçisi-kamerası-telsizi-uydusu var. Suç kalemlerinin sırayla çözüleceğini beklemek yersiz. Bir an önce sizin yazınızda belirttiğiniz bu "şaklama" gerçekleşmeli.
Saygılar.
Motosikletim için kasko fiyatı sordurdum sigortacıma.
Axa:4585
Anadolu:5930
Allianz:4630
Motosiklet çalınsa hırsız 2-3 Bin ister. 1500-2000'e anlaşırız. Bu sene da kasko hırsızdan yapılacak anlaşıldı.
Valla iyi güldüm :cat:ama beni üzen haklılık payının fazla olmasıale: