Motorunuz kişiliğinizin Aynasıdır - Extreme Rat Bike

sanki mülteci gemisi gibi.buda olsa olsa mülteci motorudur .yada afgan minibüsleri var ya allı pullu :)) ama helal olsun 500.000 mil yapmış

oooooo canlanmış konu atlayalım hemen:queen:
kimi insan mereaklıdır böyle şeylere bilip bilmedem çatmamak lazım:cat:

Olmamış yazık günah arkasına küçük bi karavan alıp onları koysaymış daha bi marjinal olurmuş bence.

Böyle motorlari kullananlar Punk cilardir, bir yasam tarzi saygi göstermek gerekiyor. Avrupa ve ABD de motorculugun gelismis bir kültürü var, buna bagli olarakta cesitli tarzlari var.
Ülkemizde motorcu kültürü henüz daha emekleme döneminde, zamanla elbette ülkemizdede gelisecektir

silindi1' Alıntı:
adam 30 yıl boyunca gezdiği heryerden bişey almış işte.onlarıda motoruna eklemiş,bence bu motorsikletle kurulan geçek bağa bi örnek. ama tabii motoru millete şekil yapmak için kullananlar,sadece haftasonu kullananlar,sürekli değiştirip fahişe muamalesi yapanların bunu anlamasını beklemiyorum :farao: adam hayatını yüklemiş motoruna geziyo sizde -------------atıyonuz. o kadar yürekli olabilse keşke herkes!!! :cat:
helal olsun:rendeer:

çirkinliğin cazibesi, toplamalığın daniskası, yaşayan motosikletler "rat bike"
ben açacaktım konuyu, bi kurcaladım patron bizden erken davranmış.
bu derme çatma motosikletler bende garip bir saygı hissi uyandırıyor!

http://www.ratbike.org/gallery.php

adam 30 yıl boyunca gezdiği heryerden bişey almış işte.onlarıda motoruna eklemiş,bence bu motorsikletle kurulan geçek bağa bi örnek. ama tabii motoru millete şekil yapmak için kullananlar,sadece haftasonu kullananlar,sürekli değiştirip fahişe muamalesi yapanların bunu anlamasını beklemiyorum :farao: adam hayatını yüklemiş motoruna geziyo sizde -------------atıyonuz. o kadar yürekli olabilse keşke herkes!!! :cat:

:cat: ve Beş Yüz Bin MİL ... ::alkiis::

bu yorumu yazan arkadaşım sana sonsuz teşekürlerimi bir borç bilirim ben daha ağır sözler söyleyecektim ama Allah'tan önce sen yazmışsında benim yazacaklarımı engellemişsin:wiinkk:
bu arada dikkat edin olumsuz cevap yazanların neredeyse tamamı ss sürüyo biraz hoşaftan ne anlar durumu yane:farao: (arkadaşlar kusura bakmayın bu kadar da yazmasam çatlardım herkezden özür dilerim)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motora 30 yıl bindiğini ıspatlamak,yada her gittiğin yerden bir anıyı motorun üstüne takmak yada yapıştırmak gibi bir hevesim yok,sadeliği severim zevkler ve renkler tartışılmaz,şimdiki bindiğim 4 ncü motorum, ilk motorumu 7 yıl kullandım nerdeyse tuvalate bile motorla gittim ama deposuna bir tane sticker bile yapıştırmadım,bununda eşşeklikle bir alakasıda yoktur:farao:,tarz ve zevk meselesidir.

Son düzenleme:
Ben de öyle gezsem sanırım o halde olurdu motosikletim, hatta üstüm başımda.. :)

Lakin motosiklete çanta hatta ve hatta sticker takmaya bile yanaşmayan biri olarak, resme bakınca küçük dilimi yuttuğumu söyleyebilirim :)

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
nasıl duruyor o kokunun içinde öyle, pis herif.

4 yıllık konu! :)

Ama adamın motoru belediyenin hayvan toplama ekibinin bir üyesi gibi duruyor!

Gerçek apaçi bu bence,ne ayna,ne sinyal, ne far,ne stop....A2 de yoktur ...sigorta muayene desen Allah kerim...:queen: kask ta göremedim valla bu adam süzme apaçi...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar