Motorunuz gerçekten güvende mi?

Kimseye emanet etmeyin, kendi tedbirinizi kendiniz alın.
Sabit bir yere zincirleyin. Örneğin ben doğalgaz borusuna sabitliyorum.
Alarmlı disk kilidi kullanın.
Geceleri açık alanda bırakıyorsanız brandayla örtün.
Grade-80 denen zincieden kullanın ve mümkünse şasi, şaft gibi kolayca sökülüp kesilemeyecek yerlerden zincirleyin

2yıldan beridir kapımın önünde ne zincir nede başka bişeyle kilitli kilitli olsa bile adamlar demir makası ile kesip alıp gidiyor yeterki niyetine girmesinler

Motosikleti
N'aC'i
apartmanın garajında duruyor. derdim hırsız değil. APARTMANIN VELETLERİ...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
apartmanın kapalı ve kilitli garajı var, orda duruyor anahtarı bile üzerinde bıraktığım olmuştur. ben bu konuda çok rahatım ve şanslıyım sanırım..

camdan baktigimda görebilecegim bir yere birakiyorum ve

- direksiyonu kilitlerim,
- alarmli fren disk kilidi takarim,
- arka tekerden sabit bir nesneye zincirlerim
- ve alarm sistemini devreye sokarim..

rQJVj3.jpg

vEDPGz.jpg

Son düzenleme:
Branda+dandik kilit+süper alarmla koruyorum. Alarm sayesinde sabah gelip tekere mütemadiyen işeyen o ib.. kedi korkup işini yapamadan ben kumandanın sesine uyanıyor ve bir kez öttürüyorum :cherry:

Boşta arada anahtarı bile üstünde unutuyorum sabah anahtar arıyorum hiç bi yerde yok motorun üstünde çıkıyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evin içine sokuyorum.

Motosikleti
600RR
müstakil evimin garajında duruyor güvende tabiki + 2 adet köpeğim hemen yanında uyuyor:flower:

Bu açıdan ben de çok şanslıyım. Evde kapalı güvenlikli otopark var. Hastanede de yine kapalı teknik servis katı var. işte ve evde iken rahatım. Yalnız çarşı pazarda motosikleti bırakıp bir yere gitmek gerekirse stres oluyorum. Ahir ömrümde kel kötü bir motosikletim oldu. Başına bir şey gelecek diye aklım çıkıyor.

Kimseye emanet etmeyin, kendi tedbirinizi kendiniz alın.
Sabit bir yere zincirleyin. Örneğin ben doğalgaz borusuna sabitliyorum.
Alarmlı disk kilidi kullanın.
Geceleri açık alanda bırakıyorsanız brandayla örtün.
Grade-80 denen zincieden kullanın ve mümkünse şasi, şaft gibi kolayca sökülüp kesilemeyecek yerlerden zincirleyin

Hocam doğalgaz borusundan sıkıntı olmaz demi bende öyle düşünüyorum alınca :queen:

...
Örneğin ben doğalgaz borusuna sabitliyorum.
...

Hocam doğalgaz borusundan sıkıntı olmaz demi bende öyle düşünüyorum alınca :queen:

Bitanede kamera koysanıza, belli mi olur elinin ayarı olmayan ve oksijenle kesmeye çalışan bi hırsıza denk gelir.

En sevdiğim kombinasyon oluşur, sıkıldıkça izlerim. :queen:

benim gibi bu kombinasyonları sevenler için geliyor: idiot with power tools. süper eğlenceli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar