Motorunu kapan sınava gelmis

ertele ertele en sonunda bende izmirde girdim sınava nereden baksan 20 25 motor vardı 45 dk agaç olduk kuçucuk sıralarda tunedik ilkokulda yapmışlar sınavı can sıkıntısından diger sınav soruılarınıda aklımdan çözdüm sonra soruları yapamayan biri gozume ilişti onada yandakiler yardım etti galiba kazasız belasız atlattık inşallah şimdi aklıma takılan hangi marka vitessiz motorla sınava girip vitesli motor ehliyeti alacağız

arkadasım ben yazıldım ehlıyet için adama dedım dersler ne zaman ne zaman gelmelıyım dedım dedı sen hiç rahatını bozme dedı sen temmuzda sınava gir dedi gerisini biz hallederız dedı yanı eğitim falan hakgetire ben dedım eğitim almak ıstıorum dedım ararız bız senı dedı

adanalım daha öncede yazdım diye hatırlıyorum.sen motorunu al gel yanımıza derslerin hepsi bizde:p illada para vermek istiyorum dersen git hala sürüş kursu ara.
sen dedikleri gibi ehliyetini al.sürme işini merak etme:cat:

ben ehliyet aldığım zaman artı 100 ytl fln dı galiba verip bide ders aldım yani sadece evrak takibi için o paralar :pr::pr:

Yazılı sınava gittiğimde (geçen sene) sınava girdiğim lisenin bulunduğu sokağın başında trafik polisi vardı. Ancak yanından geçen bir sürü kasksız, korumasız motosikletli yanından geçti ve hatta sınav günü sınav için gelen adamların ehliyetsiz oldukları belli olmasına rağmen hiç bir şey de yapmadı. Maalesef olay bence kontrolde bitiyor. Doğru düzgün kontrol yapılsa ne sürücü kursları bu şekilde ehliyet verebilir ne de insanlar bu şekilde etrafta dolaşabilir :pale:

Son düzenleme:
polis ekipleri işi bilmiyor:)

motorla sınava gelen adamda ehliyet ne arar,kapıya koçanla oturacak varya hepsini bitirirdi:queen:

Nasıl bilmiyor,size denk gelmemiş,yunuslar geliyor okul kapısına,çağıruyorlar trafik ekibini

Tabi millet te uyanık,bekliyor çıkmıyor dışarıya,sınav bitip okul kapanacağı zaman hepsine kış,kış dedilermi elleri ile binmeden ittirerek okul dışına çıkar ken polis durduruyor, ver bakalım evrakları dediğinde,abi ben binmiyorum dediğinde, motosikletin senin olup olmadığını ispat et diyorlar. Evrakları istiyorlar.Arkadaşı ehliyetli olanlar haber veriyor gelip alıyolar onlar kurtuluyor...Olmayanlar yandı gülüm keten helva:queen:

Yazılı sınava gittiğimde (geçen sene) sınava girdiğim lisenin bulunduğu sokağın başında trafik polisi vardı. Ancak yanından geçen bir sürü kasksız, korumasız motosikletli yanından geçti ve hatta sınav günü sınav için gelen adamların ehliyetsiz oldukları belli olmasına rağmen hiç bir şey de yapmadı. Maalesef olay bence kontrolde bitiyor. Doğru düzgün kontrol yapılsa ne sürücü kursları bu şekilde ehliyet verebilir ne de insanlar bu şekilde etrafta dolaşabilir :pale:

acı ama gercek işte. Biz gudulmeyi seven bi toplumuz. Bunu kimse yapmadıında basımızı alıp takılıyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bu kadar para veriyorum (200 ytl)eğitim isterim dedim adam bana senin motorunun arkasındanmı koşacam :queen: ? araba değilki bu dedi saati 40 ytl den ders veren hoca var istersen :)
Biz bu parayı sırf evraklarımızı takipetsinler diyemi veriyoruz ?

ben sana doğru düzgün iki kurs önerebilirim ankara da :)

Walla ben de gittim bi baktım okul bahçesi evlere şenlik! Lastik yakmaya çalışan tipler bile vardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar