bir scooter ile 45000i deviren bir arkadaş var mı bu sitede, benden başka?
normalde çoktan elden çıkaracaktım ama olmayacağını düşündüğünüz şeyler gelince başa elde kalıyor...
inşallah bu km nin yüzlerce katını büyük hacimli bir motorla yapabilecek kadar sağlıklı yaşarım.
selamlar
Mete abi ben buraya hiç yazmayayım en iyisi
Bu arada siteye fazla giremedigim icin yazısamadık kusuruma bakma tekrar hosgeldin mekanına
Bu sefer uslu dur bak sonra karısıyor ortalık![]()
Dün bir arkadaşla tanıştık ve sohbet ettik kısaca.
Dağıtım işi yapıyormuş.
Bu konu aklıma geldi ve kilometresine baktım, 70.000 km.yi geçmişti.
Motosikleti 2006 Honda CG 125.
Şurayı rezerve edeyim. 27000 Km deki mct250 min fotosunu en kısa zamanda eklerim.
kurye arkadaşların çoğu 500.000 devirmiştir 3-4 yılda...:cat:
bir scooter ile 45000i deviren bir arkadaş var mı bu sitede, benden başka?
normalde çoktan elden çıkaracaktım ama olmayacağını düşündüğünüz şeyler gelince başa elde kalıyor...
inşallah bu km nin yüzlerce katını büyük hacimli bir motorla yapabilecek kadar sağlıklı yaşarım.
selamlar
Kurye dedin de mi:cherry: Burada bir kurye arkadaş 350.000km silindir kapağı sökmeden yapmış, tabii ki Honda Cgl 125:mrgreen:
Resmi en kısa zamanda koyacağım 1 yılda devirdim 25.000'i
var arkadaşım ilk sayfada yazmıştım
mondial zat 150 ile 45.000'i devirdim ve sattım. 2006 mart ve 2008 temmuz arasında kulandım.
yakında gelıyorum 151rs
benim arkadaşım
150 cc lik scooter ile 100.000 i devirdi yaklaşık olarak..
motor 2007 model
yazın herhaftasonu yolcu otobüsü gibi yalova-istanbul arası çalışıyordu![]()
aynen aynen metahan abi
bu yaz cbf 150 ile idare ederiz önümüzdeki yazda lise bitmiş olur alırız bi cbf250....![]()
ewet abi haklısın şükür etmek çok önemli..
bide bi söz var alışmış kudurmuştan beterdir diye 1 aydır motora binemiyorum..
satınca degerini daha iyi anladım..
ben 99 yılnda aldığım honda titanımla 2000 yılı sonunda 130.000km devirdim ilk rektefiyeyi ozaman öğrendim ve şu an kaç km deyim bilmiyorum 10 yıl moto kuryelik her hafta sonu özel motosikletimle geziler derken milyon km geçeli bayagı oldu
şunu belirteyim benim emsalim insanlar azdır bu kadar yol yapmama rağmen her gün motosiklet üzerinde yeni şeyler öğreniyoruz hiç kimse anlattığı kadar büyük yada profesyonel değildir.
saygılar:rendeer:
bir yılda 25 000 km valla helal olsun bende yazıcaktım kmyi ama utandım yazmıcam ben hiç gezmemişim 5 yıl oldu motoru alalı daha okadar kmleri göremedim ::utangac::
oraya gidiyorum abi orda olucam sadece hafta sonları gezebiliyorum motorla onun için motorda scooter bukadar oluyo büyük motorum olsaydı oralarada gelirdim en fazla keşana kadar gelebildim![]()
aslında Anadoluda az km yapmak çok normal...nedeni sınırlar belli...ben işten eve evden işe en az 20-25 km yapıyorum stabndart...gezilerde birleşince yükseliyor...istanbulda ulaşım önemli sıkıntı...akşam trafiğinde araba ile Kartaldan Beylikdüzüne 2 saatten önce varmak mümkün değilken karayollarında 2 saatte nereye varabileceğini sen düşün artık...