motorun vergi borcunu sorgulama

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık

ehehheeee benim rf150 nin borcu vergisi harcı kılı tüyü yokmuş eee bunuda teyit ettik artıkın gönül rahatlığı ilen satabilirim :):):)

34 Ytl Bır Vergısı ödenmış Onu Gördum Bırde Cezaya Baktım 55 Ytl Varmış

Benim motor kayıtlarda bulunamadı diyor üstelik geçen bankaya gittim vergisini yatırmadığım halde bankada göremedi ? neden böyle birşey var sizce

Benim motor kayıtlarda bulunamadı diyor üstelik geçen bankaya gittim vergisini yatırmadığım halde bankada göremedi ? neden böyle birşey var sizce

geçenlerde ben de sorgulattığımda temiz gözüküyordu.. Muayene için Vergi dairesine borcu yoktur belgesi almaya gittiğimde çotank diye 400,55 liralık bi borç gözlerimi kamaştırdı..

Sen de en iyisi bi vergi dairesinden baktır.. çetelesini dökerler anında ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emeğine sağlık sabitlenmesi gereken bir konu..

aranızda muhasebeci yokmu ? motorun 2 taksidi birden ödeme gününü geçerse 2 ay kadar nekadar faiz yer 125 cc...

http://www.traport.com.tr/kaza_tespit.php
2.el motorl alacak arkadaşlar.eğer motorun daha önce kaza yapıp yapmadığını öğrenmek istiyorsanız bu link e bir göz atın. sigorta poliçe numarası ve diğer bilgilerinizi girerek almayı düşündüğünüz araç yada motosikletin daha önce kaza yapıp yapmadığını kontrol edebilirsiniz.

ya bu n e ya her şey için üyelik ya bu ne iyiki bi site yapmışınız üye üye 0ol bok var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar