Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım geçmiş olsun , fukara sümüğü gibi asfalta yapışanlar tayfasına hoş geldin ::gazla:: :santa: Şimdi tam motorcu oldun işte..
Şaka bi yana Allah tekrarını yaşatmasın , sana bir şey olmadığına sevindim , tekrardan geçmiş olsun..
Geçmiş olsun, bende de 2005 F650 gs var, söylediğim durumlar bir çok kez karşılaştım arka tekerin kaydığını hissettiğim an gazı biraz açarım motor toparlanır, bunu bir dene alıştır kendine,
Ben de gecen kanyonun otoparkina giriyordum. Onumdeki arac giseden gecerken bariyer kalkti. Bende gecerim diye devam ettim garanti olsun diye de sagdan gidiyordum. Derken bariyer kafama indi Hooop yere dustum. Sonuc; sisik bir bacak oldu Kamera da var goruntusu. Aksam link atarim )
Geçmiş olsun darkcity, boyunluğu da yeni almıştık daha sanki, neyse ki onu test edecek şekilde olmamış kaza, geçmiş olsun, kısa zamanda iyileşirsin umarım.