''Motorun Son Hali'' El Yapımcıları Neredesiniz ?

Harika olmuş çok beğendim fakat plaka bölgesini pek sevmedim. Plakayı arka çamurluğa takmadan bir ara aletle tutturursanız bence dahada mükemmel olur elinize sağlık.
Dediğiniz parçanın en küçüğü şu an plakanın altında olan parca.Plaka şasede değil.

Buyuk bir keyifle okudum neyi neyden yaptiginizi yazdiginiz mesajlari, motora gelince ;herhalde motor tutkusunun son noktasi olur boyle bir makine. .
Ayni sehirde olup tanismayi cok isterdim.
Elinize,emeginize saglik...

Buyuk bir keyifle okudum neyi neyden yaptiginizi yazdiginiz mesajlari, motora gelince ;herhalde motor tutkusunun son noktasi olur boyle bir makine. .
Ayni sehirde olup tanismayi cok isterdim.
Elinize,emeginize saglik...
teşekkür ederim motorumun önceki hali bu şekildeydi sonra dönüşümü başlattım.
2ekq1c0.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

sağol tekteker ramço :mrgreen:

Muazzam görünüyor. Güle güle kullanın, emeğinize sağlık. :cyclopsan

İkisinin arasindaki fark kelimelerle anlatilacak gibi degil. ..
Bu degisimin maliyeti ne oldu

ön fren diski güzelmiş
tv ye çıkan topaçlardan on kat daha iyisin bir numarasın, g.tüm yese gelir sana çıraklık yapardım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önceki hali daha güzelmiş :)

İkisinin arasindaki fark kelimelerle anlatilacak gibi degil. ..
Bu degisimin maliyeti ne oldu
7 bin tl ye mal oldu.Amerikadan,İngiltereden parçalar geldi mekanik aksamına.Boyası yurt dışından geldi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

önceki hali daha güzelmiş :)
Önceki hali ağırlık olarak cok fazlaydı.Özellikle ön çamurluk 21 kilo geliyordu,arka çamurluk 16 kilo geliyordu.
Onuda indidana benzetmek için öyle yapmıştık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------

ön fren diski güzelmiş
tv ye çıkan topaçlardan on kat daha iyisin bir numarasın, g.tüm yese gelir sana çıraklık yapardım...
Benimde iş yaparken danıştığım benden yaşca büyük usta arkadaşlarım var.Mutlaka fikirlerini sorarım.Sorduktan sonra onların dediği gibi yapmam :mrgreen:

neyapsakta yapsak . :) eski bitane bulup adanaya mı gelsek cebimize 7 binlira koyup

neyapsakta yapsak . :) eski bitane bulup adanaya mı gelsek cebimize 7 binlira koyup
her eski motosiklet para eder diye birşey yoktur.bizim millet bunu istismar etmeye calışır ama nafile ederi bellidir.Türkiyede 4 tane var bu motordan birisi benim ve en özel olanı.Sizde kendinize bu yıllardan kalma motosiklet alabilir ve düşük maliyetlerle kendinize has motoru yapabilirsiniz yada dizayn edebilirsiniz.Kimse size birşey diyemez çünkü o sizin yapımınızdır ve size özeldir.500 tlye jawa alıp 2 binlira masrafla çok güzel işler yapabilrisiniz.

her eski motosiklet para eder diye birşey yoktur.bizim millet bunu istismar etmeye calışır ama nafile ederi bellidir.Türkiyede 4 tane var bu motordan birisi benim ve en özel olanı.Sizde kendinize bu yıllardan kalma motosiklet alabilir ve düşük maliyetlerle kendinize has motoru yapabilirsiniz yada dizayn edebilirsiniz.Kimse size birşey diyemez çünkü o sizin yapımınızdır ve size özeldir.500 tlye jawa alıp 2 binlira masrafla çok güzel işler yapabilrisiniz.
Kanıma girme usta. ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Kanıma girme usta. ..
45'imden sonra motora merak sardim. Kavga döğüs bi motoru zor alabildim, simdi bide toplama isine girersem kiyamet kopar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Kanıma girme usta. ..

Kanıma girme usta. ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Kanıma girme usta. ..
45'imden sonra motora merak sardim. Kavga döğüs bi motoru zor alabildim, simdi bide toplama isine girersem kiyamet kopar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Kanıma girme usta. ..
hheheheh :) bu iş böyle başlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar