Japonsa KM önemli değil bakım aralığı ve nasıl kullanıldığına bak Çinliyse KMsine bak.Öncelikle herkese iyi forumlar.
Sorum tam olarak şu 2.el motor alırken km önemi varmıdır?
Km bakmak yerine bakımların ne zaman ve nasıl yapıldığına mı dikkat etmeliyim
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Sorum tam olarak şu 2.el motor alırken km önemi varmıdır?
Km bakmak yerine bakımların ne zaman ve nasıl yapıldığına mı dikkat etmeliyim
Periyodik bakımları eksiksiz yapılmışsa kilometre sadece sayıdan ibarettir.
hem bakımlarına hem de nasıl kullanıldığına bakılmalı.
Periyodik bakımları eksiksiz yapılmışsa kilometre sadece sayıdan ibarettir.
motora eziyet etmişsin. hakkını ver hakkını.yaniiiiiiiii.
nasıl kullanıldığını peki nasıl bileceksin ????
işteeeee sırf bu yuzden 60.000 km dir sıfırlamadığım ortalama tüketim verim var.
4.0 lt naaaaasıl ama ?
şimdi bu motorun kötü kullanılmış olma olasılığı var mı ??
yokkk tabikidee
africa twin
4.0 lt
60.000 km dir sıfırlamadığım ortalama tüketim verim var.
motora eziyet etmişsin. hakkını ver hakkını.
Abi periyodik bakım sadece yağ bakımı olarak akıllara geçmesin, motorların belli başlı parçaları vardır ve bunlar zamanla aşınır ve değişir. Mesela otomobillerden örnek verirsem egzantrik zinciri 160.000 kilometre periyodunda değişmesi gerekir/önerilir, bu değişmezse sonuç 600.000 rahatlıkla görecek iç aksamı bu bakım aksatılırsa 3 te 1 ömründe iç parçalar değişecek demek. Bakımları eksiksiz ve bilen biri tarafından yapılmış ise hiç bir önemi yok.motosever naptın abicim sen ya![]()
Abi periyodik bakım sadece yağ bakımı olarak akıllara geçmesin, motorların belli başlı parçaları vardır ve bunlar zamanla aşınır ve değişir. Mesela otomobillerden örnek verirsem egzantrik zinciri 160.000 kilometre periyodunda değişmesi gerekir/önerilir, bu değişmezse sonuç 600.000 rahatlıkla görecek iç aksamı bu bakım aksatılırsa 3 te 1 ömründe iç parçalar değişecek demek. Bakımları eksiksiz ve bilen biri tarafından yapılmış ise hiç bir önemi yok.
Krank yatakları falan bitiktir o motorun sürekli devirsiz kullanmaktan supaplar kurum kaplamıştır hayatta alınmaz senin motoryaniiiiiiiii.
nasıl kullanıldığını peki nasıl bileceksin ????
işteeeee sırf bu yuzden 60.000 km dir sıfırlamadığım ortalama tüketim verim var.
4.0 lt naaaaasıl ama ?
şimdi bu motorun kötü kullanılmış olma olasılığı var mı ??
yokkk tabikidee
Krank yatakları falan bitiktir o motorun sürekli devirsiz kullanmaktan supaplar kurum kaplamıştır hayatta alınmaz senin motor![]()
![]()
Şaka bir yana supap kontrolleri yapılmış mıydı? 100k üzerine gelmişse bir bakılmasında fayda olur...205 kmh cıkıp bi 3 dk surdum. butun kurumlar atıldı inssalh![]()
Şaka bir yana supap kontrolleri yapılmış mıydı? 100k üzerine gelmişse bir bakılmasında fayda olur...
Her aracın periyodik bakımları ayrıdır, hatta aynı motoru kullanıp o bakım ihtiyacı duyulmayan motorlarda var. Mesela BMW'nin ürettiği 2.0 litrelik N47 kodlu harika dizel bir motoru var (184 hp olanından bahsediyorum), bu motorda her 160.000 kilometrede yağ pompası, yataklar ve zincir değişmesi gerekir fakat aynı bloğu daha düşük güç oranında kullanan Toyota'da bu durum yok, bahsettiğim bakımlar yapılmışsa gönül rahatlığı ile 350.000 kilometredeki bir N47 dizel motora sahip BMW rahatlıkla satın alır tepe tepe binerim. İşte burada S1000RR'ı N47 motorlu bir BMW sayarsak Tenere'yi de N47 motorlu Toyota sayabiliriz.motosevercim,
ben bir ktm nin bir dukatinin km sinin sadece sayıdan ibaret olduğunu sanmıyorum.
s1000rr ın 100.000 km ye gelmesi ile bir super tenere nin 100.000 km gelmesi farklı olsa gerek.
desmoda maasalh her boku değiştiriyolar. servis bakımlı bir multi yi 150.000 km de almak yürek ister :d