Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorsikletinizin degerini en çok ne zaman anlıyorsunuz.
Ben Hayatımın Hatasını Yapmıştım.
Yazın Trabzondan Erzuruma Annemin köyüne gitmek istedim arkadaşımla beraber neyse çıktı yola navigasyon vardı
Açtık onu Taktım kulaklıgı Navigasyon nere ben ora
Kısa yolu seçtim. Bide Heryol olur dedimmi
Trabzon Rize den içeri döndük. İspir denilen mevkide Navigasyon bizi çıkardı Yaylalara
1 tane insan yok etrafta Gittimiz yol öyle bozukki 20 km Hızla max gidiyorum. Benzinde bitmek üzere Sonuçta motor Runner köpek gibi içiyor benzini 30 km sonra benzinlik var diye gösteriyor navigasyon. Neyse 1 saatte o 30 km yolu bitirdik. Ama yokuş aşagı kontagı kapattım. Devamlı yokuş aşagı iniyoz. Benim Fren balataları Yandı. Öyle pis kokuyorki Dedim Artık motorda yanacak
Neyse zor zar Artvinin Yusufeli İlçesine geldik. Ordan sonra yollar iyiydi Demek istedigim. O ispirin Dagında moto bozulsa varya bittik. Nerde oldugumuzu bile bilmiyoruz. Jandarmayı aramaya kalsak Telefon Çekmiyor 
Bide biz Gittigimiz tarihte orada 2 adama ayı saldırmış. ( Bu yaz Belki Hatırlayan vardır) tamda o tarihte oradan geçtik.
Walla bize öyle bir macera olduki.
O gün Motorumu 10 kat Daha çok sevdim.
Ben Hayatımın Hatasını Yapmıştım.
Yazın Trabzondan Erzuruma Annemin köyüne gitmek istedim arkadaşımla beraber neyse çıktı yola navigasyon vardı
Açtık onu Taktım kulaklıgı Navigasyon nere ben ora
1 tane insan yok etrafta Gittimiz yol öyle bozukki 20 km Hızla max gidiyorum. Benzinde bitmek üzere Sonuçta motor Runner köpek gibi içiyor benzini 30 km sonra benzinlik var diye gösteriyor navigasyon. Neyse 1 saatte o 30 km yolu bitirdik. Ama yokuş aşagı kontagı kapattım. Devamlı yokuş aşagı iniyoz. Benim Fren balataları Yandı. Öyle pis kokuyorki Dedim Artık motorda yanacak
Bide biz Gittigimiz tarihte orada 2 adama ayı saldırmış. ( Bu yaz Belki Hatırlayan vardır) tamda o tarihte oradan geçtik.
Walla bize öyle bir macera olduki.
O gün Motorumu 10 kat Daha çok sevdim.