Motorun hız yapmaması?

Merhaba arkadaşlar, motorum aslında 160cc 13hp 114kg lık bir motor ivmelenmesi torku felan çok iyi şuana kadar 100-200 metre yarışda beni geçebilen olmadı :cherry: ama sorun şu ki motor otobanda düz ve hafif rüzgarlı bir yolda 107 yı zor geçiyor o hızdayken gazı sonuna kadar açınca boğuk bir sesle bağırıyor sadece, bu motorların aynısından başkada sürdüm ve 125-130 u rahat gördüm, üzerinde 38 arka diş var ve debriyaj balatasını yeni değiştirdim benzin hava filtrelerini felan hep temizledim sizce motorun sıkıntısı nedir ve otobanda daha iyi sürat yapmam için ne yapmam gerekir?

Bence hiç bir şey yapmamalısınız. 125-130 kilometre bir motosiklet için çok yüksek bir hız. Maazallah başınıza bir iş gelir de sizi saygıyla andıklarımız köşesine yazmak zorunda kalırız, bunu hiç birimiz istemeyiz herhalde...

Marka modelde yazsaydınız keşke. Neden fazla hızlı gidemediğiniz belli olmuş olurdu.

Arkadaşlar aslında yüksek sürat benimde hoşuma pek gitmiyo özellikle böyle hafif bir motorda 130 yapınca çok sarsıyo ama sollamalarda felan lazım oluyo otobanda sollamaya çıkınca rezil ediyo beni birde bugün sağ şeritte yaklaşık 90 la giderken arkamdan bir jipin dibime kadar hızla gelip dibimde yavaşlaması beni kornalı ve selektörlü tacizde bulunmasıyla böyle birşey sorma gereği duydum. Herkese saygılar :)

Motosikleti
Cbr 650F
motoru amacının ya da kapasitesinin dışında kullanırsan sorun yaşarsın

daha hızlı gitmek istiyorsan daha yüksek cc ye geçmen sanki daha iyi olur hani her açıdan :)

hem elindeki motorunda canını almazsın o kadar zorlayarak :)

motoru amacının ya da kapasitesinin dışında kullanırsan sorun yaşarsın

daha hızlı gitmek istiyorsan daha yüksek cc ye geçmen sanki daha iyi olur hani her açıdan :)

hem elindeki motorunda canını almazsın o kadar zorlayarak :)

Hayır benim demeye çalıştığım aynı motordan başka bir arkadaşımdada var ve onunki 125-130 a zorlanmadan çıkıyor ama benimki çıkamıyor acaba sorun nedir ?

Merhaba arkadaşlar, motorum aslında 160cc 13hp 114kg lık bir motor ivmelenmesi torku felan çok iyi şuana kadar 100-200 metre yarışda beni geçebilen olmadı :cherry: ama sorun şu ki motor otobanda düz ve hafif rüzgarlı bir yolda 107 yı zor geçiyor o hızdayken gazı sonuna kadar açınca boğuk bir sesle bağırıyor sadece, bu motorların aynısından başkada sürdüm ve 125-130 u rahat gördüm, üzerinde 38 arka diş var ve debriyaj balatasını yeni değiştirdim benzin hava filtrelerini felan hep temizledim sizce motorun sıkıntısı nedir ve otobanda daha iyi sürat yapmam için ne yapmam gerekir?

Avatarınızda tek teker yapıyorsunuz, 100-200 metre yarışında?? beni geçen olmadı diyorsunuz ve hala daha hızlı gitmenin yollarını arıyorsunuz.

Başınıza kötü bir kaza gelmeden bilinçlenmenizi dilerim.

Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar