Motorun balatasina mazot geldi

Abilerim simdi motoru zincirini temizledim :) iyi guzelde :'( arka frenim tutmuyor sanirsan diske mazot geldi :'( nasil olcak :'( ya nasil gidicek :'( zamanla gecermi basinca yavasliyor kokluyorum freni ama :'( malesef durmuyor sadece yavaslatiyor yavas yavas

Endustriyel temizleyici
Balata spreyi

Biraz temizlesen ardindan biraz turlasan eskisi gibi olur bence ama fazla bekleyipte balatalara mazot emdirme sure uzamasin ;)

Ya malesef hic suan yok :'( balata spreyi ve endustrial temizliyeci :'( :'((

eline bi sünger al sabunla diski iyice ovalayarak yıka baya düzelecektir fakat eski hali gibi olmaz eskisi gibi olmasını istiyorsan balatalarıda temizlemen şart

Bende zinciri mazotla temizledim, disklere geldi biraz, fakat ardından balata spreyi sıktım, bir ise yaramadı, frenim şuan %50 tutuyor. Balatalari sökmeden bisey yapılabilir mi?

Balatalara basınçlı su tut, suyun akış yönünde de tekeri döndür, aradan atar mazotu.

Bir kaç gün önce aynısı başıma geldi, motorun her yerini mazot ile diş fırçasıyla fırçaladım diske de kaçırdım biraz bende de tutmuyordu sonra tazyikli su ile her yerini güzelce yıkadım, bir iki fenden sonra tekrar eskisi haline döndü ama önce bir yıka en azından, sprey yoksa yani.

Benimde başıma geldi balata temziliyici falan işe yaramadı balatayı değiştirdim. Gerçi çok uğraşmadım benim motorun 20 lira balatası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar