motorumuz çalındı

ilk taksidi henüz ödenmemiş asya motor dan alınan 150 t modeli scooter gündüz vakti pendik-kurtköy-uydukent te çalınmıştır.:salut:
plakası:34 eja 71 kırmızı renk. henüz 200 km de idi.
arkadaşlar şansımız varsa belki gözünüze çarpar.

bu sere.sızler buyk ıhtımalle parcalıyolar ama umarım bulnur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun dostum. inan cok üzüldüm. :pale:

Geçmiş olsun arkadaş. Bütün motosiklet sitelerine yaz. Belli olmaz belki birinin gözüne çarpar.

walla insan üzülüyor . acaba benimkinide çalarmı diye de içine bi kurt düşüyor. Geçmiş olsun canım kardeşim.

çok sağolun arkadaşlar ilanı ben verdim ama motor yakın bir abimin.3 gün önce yanıma gelmişti. katologdan beğendi.hangisini alayım dedi.bende hepsi aynı en ucuzunu al demiştim.yazık oldu valla.çok üzülüyorum çok.

Geçmiş olsun İnşallah bulunur benimde arkadaşımın motoru çalınmıştı bulamadı motoru sonradan kasımpaşada deposunu bulabildi sadece parçayıp satmışlar Geçmiş olsun tekrar inşallah bulunur...

Büyük geçmiş olsun. Bu korku yüzünden motorun taksidi kadar otoparka para veriyorum.

şerrefsiz adiler diyorum başkada bir şey demiyorum. umarım kendi motorları da çalınır. ama onlar bunu hissetmez bile. nasılsa yalama olmuşlar.

dostum hangi saatte nereye nasıl bıraktığını yazarsan bize de ibret olur. herhalde iki dakika sonra gelirim diye burnunun dibindeki yerden gitmiştir...

Geçmiş olsun dostum bence en iyisi sonradan pişman olmak yerine kasko yaptırın derim.

geçmiş olsun benimde motorum çalındı neredeyse 1 ay oldu ses seda yok...umarım seninki bana benzemez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar