motorumun yeni KUYRUĞU ''R1''

Selam dostlarım,
sahıbındede buldugun bı kuyruğu almış bunuyorum,
en kısa zaman içerisinde takıp komple boya yaptıracağım,
ve yeni sezonda yine ve yeniden DÜNYADA TEK oacağım...

İŞTE KANUNİ RACER YENİ KUYRUĞU,,,

eskıden bu şekıl görüntüsü vardı geriden,

fakat artık işte bu olacak,,,

tek eksiğim şimdilerde yeni ve yine tatlı olacak bı far dizaynı,

ama hiçbi motorunkısıde uymuyor grenajı kesmeden ???

sağlık olsun,
Zaman Neyi Gösterir Bilinmez...

__________________________________________________________________________________________

Boyasız Ve Ufak Tefek Eksikleri İle Şimdilik Bu Şekilde...

Son düzenleme:
yandan falan fılan full resim koysaydın uzaktan nası gorunuyor anlardık ama guzel olacaga benzıyor.. peglerede el at derim bi ara sırasıyla baktıkca goruyorum elcikler fren manetleri.. aman tanrım 2015 model R1 goruyorum :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ufaktan R1 parçaları toplanmaya başlamış. Arkadaşın da dediği gibi bunun sonu olmaz. Kendini fazla kaptırırsan toplama bir R1'in olur. Gerçi o da güzel sonuçta! :)

yenı kuyruğun selesi yanı artcı selesi orjinal surucu selesinde uyum sorunu çıkartmassa cidden guzel olmuş

valla arkadaş şahane olmuş böyle giderse türk yapımı bi r1 olacak durmak yok yola dizayna devam arkandayız:cat: kanuni yetkilileri bunları görsede birazcık etkilense:cherry:

imkanın varsa bi kaç foto daha eklesene serkan kardeş. ilginç bişi olmuşa benziyo merak ettim :)

valla arkadaş şahane olmuş böyle giderse türk yapımı bi r1 olacak durmak yok yola dizayna devam arkandayız:cat: kanuni yetkilileri bunları görsede birazcık etkilense:cherry:

katılıyorum :D adamlar motora çift eksoz koymayı akıl ediyorlar ama görüntüsünü scooter eksozundan daha spor yapmayı aklı edemiyorlar :D

Serkanım yakışmış be yav...:wiinkk:

Fotoları biraz uzaktan çekersen eğer, motosiklet ve görünüş daha iç açıcı olur kânaatindeyim..:)

Benim şuan için anladığım prototif olarak üstüne koymuşsun..
Yani; kuyruğu yerine alıştırma ve yapım aşaması fotoları babında..:)

Tam olarak bittikten sonraki fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum..:cat:

Emeğine ve yüreğine sağlık..:rendeer:

Durmak yok, yola devam..:cherry:

Tekrar yazıyorum çok yakışmış..:cat:

gayat güzel bi çalışma
arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz
emeğine sağlık abi

arkadaşlar öncelikle herkese görüşlerinden dolayı TEŞEKKÜRLER...

1. 1000 cc motor egzoz'u değil o bizzat kendim yaptırdım keyfime göre ve takılacak yerlerıde arkadaşa kendim gösterdim,
''şuradan şuradan takılacak şuralara kaynak yapalım ustam'' diye,

2.ben zaten orjinalini zamanla bıraz fazla sade kalıyor diye yaptım bütüm bunları,
''disc fren,komple boya,hava fıltresi,2 amortisör, önden bakımlı radyatör tarzı bişiy,egzoz'u yazmama gerek yok sanırım''

farklı olmayı seviyorum,,,

3. Motor zaten bu kuyruk ile tek kişilik olacak,artçı için bir koltuk söz konusu değil,
onjinal sökülen parçalara somun ve civata takviyeli yerler yapacagım,
iki kişi ile gidilecek bir işim olduğu zaman (piknik,gezi,bahçe,cafe,vs)eski kuyruk monte edilip en fazla 20 dk içerisinde yola çıkışlı olacak.

4. MURAT usta dediğin gibi bu sadece ilk parçanın geldği günkü boşluk anında dağıttım kuyruk kısmını denemek amaçlı takmıştım,
henüz sabit değil,
ama madem detaylı foto istiyorsun,
elbette ayarlar iken çeker ve atarm....

Tekrar Teşekkürler...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar