Motorumun selesinin derisi yırtıldı ne yapcam LÜTFEN yardım

Şimdi olay şundan ibaret arkadaşlar.Ben normal her hangi bir mahalle arasından geze geze gidiyordum sonra aşşağıdanda 3 5 lavuk geliyorlardı içlerinden biri tip tip bakdı tam ben o gruba yaklaşırken o tip tip bakan kişi bıçağını çıkardı ve bacağııma sokacakdı bacağımı çekmemle seleye girdi ve ben o anki korku ile gaza basıp gittim.
şimdi yeni deri nasıl olur takarlarmı motorum honda today yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

Çok geçmiş olsun arkadaşım; verilmiş sadakan varmış.

Ne iğrenç bir şehir oldu burası anlamak imkansız.

Öyle abi büyükler sağolsun! herşey güzelde okda şimdi sele ne olcak:( yeni deri takarlarmı orası önemli

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
sorun değil, takma kafana
keeway sl150 topiğine bir göz at.
son mesajlarda deri parçalar, çantalar üreten istanbuldaki bir ustadan bahsediyorlardı.site adresi falan da verilmişti.git oraya yaptırt seleni paşa paşa
hatta yaptırmışken istediğin değişikliği de yaptırtabilirsin çünkü usta bu tip işler yapan biri sanırım.
hadi sana kolay gelsin...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vardır olmaz olurmu.....Ama biraz daha tuzlu kaçar...Yaptırmak daha hesaplı bence....

sorun değil alp abi para siz rahat olun inşallah vardır bakalım;) yeterki
olsunda :)

Yakınında bi oto döşemecisi varsada olur.Bu arkadaşlar baya becerikli oluyor.
Bi dahakine başına böyle bişey gelirse direk polise git ve şikayet et.Hiçbişey yapmasalar bile o mahallenin tehlikeli olduğunu anlarlar.

honda kılıfını vermez komple selenin yenisini alırsın sanırım döşemeci en iyisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun ahh şu şerefsizler....................

Olay şaka gibi ya sonra da toplum silahlardan arınsın diye bas bas haberlerde bağırıyolar. Silahtan arındırıcanda nolucak, adam durup dururken bıçak sallıyor. Böyle haberleri okuyunca ruhsatlı bi tabancaya daha çok yaklaşıyorum. :farao:

yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun ama bana orjinal lazım ya şimdi abi orjinalliğini bozmak istemiyorum. ama doğru bencede komple seleyi satarlar

Git dosemeciye 20 ytl maliyet ile yenisini doset aynisi var piyasada.Yanliz ben sok oldum okudugum seye sen adama baktin diye adam sana bicak cekiyor.Bu nasil bir cesaret ben anlayamadim acikcasi.

gecmiş olsun kardeş sana bir yer tarif edeyim insallah yardımcı olurlar. gerceği motosiklet aksesuarları yapıyorlar ama kesin sana yardımcı olurlar.
www.motosay.com burdan ulaşabilirsin. bir uğra derim sana.uğramadan baska yerlere göz atmaya gerek kalmayacaktır. işlerinde çok profesyoneller... saygılarımla...1474

ohaaa diyorum,o. "bıla bıla" ç. larına bak hele yaww... vay şerefsiz,dostum hangi semt orası. işin cıvığı çıktı artık. M.ağar gelirse 15 gunde sokaklar tekrar bizim olur diyor ,,hadi bakalım inşşalh. çok geçmiş olsun tekrar

ok abi motosaya bakacağım bakıyorumda gerçekden güzel işte vakit bulsam gidicem sorcam servise okul filan yazılılar gidemiyorum bi türlü.valla bura sizin bildiğiniz gibi değil(Pndik) artık memleketin çivisi çıktı

mevlut kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
dediğin gibi çivisi çıkmış bir defa bu şehrin bir erkek cıkıptı o çiviği yerine caksa onuda biz görmeyiz herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar