motorumun şase yamuk

selam arkadaşlar, kanuni cheetah motorum var motorumu bir motor tamircisine binmesi için vermiştim ve ilk bindiğinde motorda sorun olduğunu anlamış :pale: motor çarpık gidiyomuş ön teker sağa kaçık resimlerine baktığımda bile fark ediliyor.Şu an motorum tamirde, motorumun hiç bir kazası yok bi kaç sefer dururken yana düşme oldu ama bu düşmeyle şasenin ortasının yamulacağını sanmıyorum acaba böyle sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
sıfır aldım motoru haziran da almıştım motor tamircisi kaza yapıp kağıtları iptal edilip geri verilmiş olabilir diyor.

dusmekle sasemı yamulur yaaa. lastıkten mı yapmıslar bunu.
st37 malzeme kullanılıyo bıldıgım kadarıyla.dusmekle egılmemesı lazım.
dusup te uzerınde tepındıysen onu bılemem ama :)
gecmıs olsun arkadsım sana. ustanın dedıgı dogru oalbılır.

teşekür ederim arkadaşlar...tabi düşmekten yamulmaz.

kazalı aracı tamir edip sıfır diye satan bayiler olduğunu biliyorum.ama motorsikleti tamir edip satacak kadar düşeceklerini sanmıyorum.sen servise bi anlat bakalım durumu....cevap alamazsan verirsin mahkemeye olur biter.hakim bilirkişi atar.experin raporuna göre fazlasıyla geri alırsın motorun parasını.hatanın sende olmadığına eminsen sonuna kadar git derim...

motorum şu an tamirde düzeltçekler 150ytl masrafı var.İnşallah ilk halinden iyi olur:)

dostum benim kınetıc ın şase de kazadan sonra yamuldu fakat sıfır şase 150 ytl tamiri 75 ytl idi bana seninkinin masrafı fazla geldi araştırsan iyi olur:rendeer:

Sase yamuk'sa burda "puller" dedigimiz bi cihazla duzeltiyorlar. Kisacasi sasenin onune ve arkasina demir kablolar bagliyorlar ve buyuk bir guc ile asiliyorlar. Sase duzeliyor ama tam orjinal haline gelmesi imkansiz.

Sanayide kaportacilara sorabilirsin, fiyati uygunsa bir dene derim, uygun degilse at gitsin, ugrasdigina deymez.

Bu ara kanuni'nin kalitesini bilmiyorum ama sase kolay kolay yamulmaz. On catalda veya cantda sonrun olmasin?

sen motoru sıfır aldıysan ve kaza yapmadıysan neden para verıyorsun anlamadım.

ya bu haberlerı duydukca sınırlerım bozuluyor.

bundan sonra servıse gıttıgınde kaza yaptın mantıgıyla iş yapıp para alırlarsa hiç şaşırma.

motor iyi servizleri yaramaz. mantıkları kötü .

tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar