Motorumun deposu mahvoldu ( ssli )

Bugün motora air suspension yaparken alyan anahtar kırıldı ve depoya geldi hala şoku üzerimden atamadım çokkk sinirlym . Çok üzüldüm nası böyle bişey olur anlamadım offfff offffff
Depo nun hali :
https://i.hizliresim.com/6JM0J3.jpg

Benimde mc nin deposunda 2 tane çooookkkk hafif bi göçük var. Gözle görünmüyor fazla eli sürünce anlaşılıyor. Hatta birini güneşin yansımasından parladığı yer çukur gibi olunca farkettim o kadar belli olmuyor yani.
Ama yaptırılıyorsa yaptırıcam.

Nasıl oldu anlamadım ama. Düşünce oldu desem boyaya hiçbişiy olmamış. Ayrıca koruma demiri var depo yere temas etmiyo etse bile temas edecek bi noktada değil göçük.

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Bende birşey var sandım 😃
Bişey olmaz
Takma kafana hiç. Al bi kırmızı boya, ince fırçayla üstünü kapat, küf yapmasın sonra.

Edit:

Dragda sapladiğin 250lik yamaha reyzingin ahi tutmuş olabilir

Hahaha :D

Benim arabamda air suspansion var, yaptırdıktan sonra bi kaç ay viraja girerken korktum. Şimdi sıkıntım yok ama motosikleti körüğe emanet etmek bi nevi intihar.

Kaldıki ben air'ı en kaliteli malzemeleri parça parça toplayıp yaptırdım. Pahalı ama güvenli olsun diye.

Air'dan sonra 250cc sana bi rüzgar yaparsa helvanı yerik gardaş :)

Hahaha :D

Benim arabamda air suspansion var, yaptırdıktan sonra bi kaç ay viraja girerken korktum. Şimdi sıkıntım yok ama motosikleti körüğe emanet etmek bi nevi intihar.

Kaldıki ben air'ı en kaliteli malzemeleri parça parça toplayıp yaptırdım. Pahalı ama güvenli olsun diye.

Air'dan sonra 250cc sana bi rüzgar yaparsa helvanı yerik gardaş :)

Motorsiklette şuan körük yokki pompa direk pnömatik amortisöre bağlı .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Bende birşey var sandım 😃
Bişey olmaz
Takma kafana hiç. Al bi kırmızı boya, ince fırçayla üstünü kapat, küf yapmasın sonra.
Hiç birşey yapmasam küf mü olur şimdi oralar oje yle fln kapatsam olmazmı ?

Motosikleti
600RR
oje ile rötüş yapabilirsin ben öyle yapıyorum

bumu mahvolmuş depo. sen benim depoyu görsen gözyaşlarını tutamazsın. kazadan sonra yaptırmadım içine göçük halde duruyor öyle kullanıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah başka dert vermesin. En son kazamda motorun sol taraf komple yoktu bu kadar dertlenmemiştim :) Sana bişey olmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar