MOTORUMUMUZUN ANAHTARINI KIRDIM ANAHTARSIZ NASIL ÇALIŞTIRABİLRİM 100LÜK FALCON

evet arkadaşlar motorumun anahtarını Kırdım Yanlışlıkla kontak içinde anahtarcıya gideceğim fakat olduğum yere uzak Anahtarsız motoru nasıl çalıştırabilirim 1-2 arkadaşıma sordum 'DÜZ KONTAK'diye birşey varmış nasıl yapılıyor gerçekten müim motor birde benim değil Babamın Lütfen yardım edin :pale::pale: :silent: Motorumuz 100 lük Falcon Ve babamın haberi yok :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://m.youtube.com/watch?v=ArAAmgai3fk

Bu videoda anlatılmış

benzer videolar için internete "how to hotwire a motorcycle" yazın

Mobilde neden video eklenmiyor mobil tasarımın geliştirilmeye ihtiyacı var

öbür 100 lüklerdede mı var aynı 2 tane şartel gibi o kablo rasgele bişi olabilrmi ?

warsa nereden bulacaşğım o kablolara nasıl ulaşacağım

ee düz kontak yapınca baban demeyecek mi anahtar nerede diye :) anahtarın yedeğini bulup anahtarcıda kopyalattır daha kolay :)

Anahtarsız nasıl Anahtar çıkarmayı düşünüyorsun?

her motorun en az iki anahtarı olur normal şartlarda.
anahtarcı uzak oraya kadar öyle kullanırım geri herşeyi bağlarım

dostum motorunu bir tamirciye getir durumu anlat o halleder. buradan sana şöyle yapılır böyle edilir dersek olmaz zira seni tanımıyoruz niyetini de bilmiyoruz durum söylediğin gibi olmayabilir sana ait olmayan bir motoru izinsiz çalıştırmak istiyor hatta almak istiyor bile olabilirsin bilemeyiz. sonuçta bir sürü insan motoru çalındığı için mağdur durumda. elinde yedek anahtar varsa zaten düz kontak yapmana gerek yok, yedek anahtarın yoksa da anahtarcıya gitmenin bir manası yok, sen en iyisi git durumu babana anlat.

Son düzenleme:
yarısı kırık öbür yarısıda elimde kaldı 2 parçayı vercem yapar herhalde

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

hmm anladım ben Hırsızlık anlamında söylüyorsun tmm :) işim olmaz benim belki yardımınız olur diye ztn bugün üye oldum Teşekkürler

yarısı kırık öbür yarısıda elimde kaldı 2 parçayı vercem yapar herhalde

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

hmm anladım ben Hırsızlık anlamında söylüyorsun tmm :) işim olmaz benim belki yardımınız olur diye ztn bugün üye oldum Teşekkürler

hocam yanlış anlama bilemeyiz diyorum. ayrıca kırık anahtarı birleştirip kopyalayabilirler.

Babana durumu anlat özür dile,sen düz kontak yapıp anahtarı yaptırsanda, yeni anahtarı baban anlıyacak düz kontak yaptığınıda anlarsa fırçayı yersin

Düz kontak yapmayı bilmeyecek kadar salak olduklarını sanmıyorum hırsızların. O yüzden biri anahtarı kırdı diye şüpheli gözüyle bakmanıza gerek yok.

hocam sen öyle diyorsan kesin öyledir, buyur biliyorsan arkadaşa anlat nasıl yapılacağını hırsızlık niyeti olan başkaları da gelir sayende öğrenir sevaba girersin.

100'lük Falcon demiş. Ön far kapağını açsın, kontaktan gelen kablolar var onları sökünce ayak marşı ile çalışır. Bunu bilmeyen hırsız yoktur heralde. Motorunuzu zincirle bağlayın. 5 liralık kontak kilidine güvenmeyin.

hocam kimse öyle lap diye profesyonel hırsız olmuyor her şeyin bir ilki vardır ama sen öyle diyorsan kesin öyledir. nasıl kontak yapıldığını biliyorsan buyur arkadaşa özel mesaj yoluyla anlat, vebali senin boynuna. ya da ulu orta anlat nasıl olsa tüm hırsızlar bu bilgiyi biliyorlar gelip buradan öğrenecek değiller ya da yaramazın biri fırsat bu fırsat deyip uygulamak istemez.
anahtarı kırılanda anahtarını bir şekilde anahtarcıya ulaştırır illede düz kontak yapıp motorla gitmek zorunda değil.
mesajı düzenliyordum iki ayrı mesaj olmuş :)

Son düzenleme:
hocam kimse öyle lap diye profesyonel hırsız olmuyor her şeyin bir ilki vardır ama sen öyle diyorsan kesin öyledir. nasıl kontak yapıldığını biliyorsan buyur arkadaşa özel mesaj yoluyla anlat, vebali senin boynuna. ya da ulu orta anlat nasıl olsa tüm hırsızlar bu bilgiyi biliyorlar gelip buradan öğrenecek değiller ya da yaramazın biri fırsat bu fırsat deyip uygulamak istemez.
anahtarı kırılanda anahtarını bir şekilde anahtarcıya ulaştırır illede düz kontak yapıp motorla gitmek zorunda değil.
mesajı düzenliyordum iki ayrı mesaj olmuş :)
Adam kontak kilidini motorcuya götürmek üzere sökse bile bunun sonucu pedaldan çalışan bir motorla karşılaşacak :)

Özür Dilerim Ama o kadar salak değilim Sorun Çözüldü bir araba yardımı ile gittik mototrcuya 15 tl kontak parası verdik anahtar birleşemezmiş kötü yorumlarınızı kendinize saklayın Ama mantiken bir Hırsız adı üstünde DÜZ kontağı yapamayacak kadar mal değildir İyi akşamlar

Arkadaşlar HERKES HIRSIZ DOĞMUYOR,,,

O sebepten BU İŞE YENİ BAŞLAYANLAR nasıl ögrenmesi gerektiğini böylede öğrenebiliyorlar,

Unutmayın,

HIRSIZ'lık 1 EKMEK İLE,
OROSPU'luk 1 ÖPMEK İLE BAŞLAR...

Herşeyin Bir İlki Vardır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar