Motorumu Yatırarak Kazadan Kurtuldum

ben olsam tam ortadan girerdim taksiye tam korum giymişsin zaten o zaman s..e s..e durur
motorun çalışmama nedenide karbüratörden silindirlere benzin akmıştır boğulmuştur motor yoksa kolay kolay yan yatmayla zarar gelmez motora motor bloğuna bak çatlak kırık yoksa benzin akmıştır motora

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun iyi olmana sevindim:)

Dostum, geçmiş olsun bende uzun zamandan sonra tekrar motora binen biriyim ama maalesef hala trafikte bizlere saygı yeterince değil bende inan 1800 motora verdim 1000 ytl de sadece koruma ekipmanlarına harcadım. Tekrar geçmiş olsun kesinlikle korumasız çıkmayın derim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

"THY" plakalar genelde Atatürk havalimanındaki taksilere aittir.

hepsinin ta a.q. sanki sadece kendileri var yolda başka kimseyi düşşün müyorlar
sanada geçmiş olsun kardeş işallah bulursun ve ifadesini alırsın

aaaa... aslında iyi çok iyi... benim bir arkadaşım orada durağa bağlı taksici... ona plakayı vereyim.... abi sağol bilgi için...:cat:

gecmıs olsun arkadasım yenı baslayan bırı olarak tedırgınde oluyorum

dostum geçmiş olsun bulalım adamı bindirelim motora zorla şöyle bi 100-200 km dolaştıralım ...yi anlasın motor kullanmak araba kullanmaya benziyomuymuş dövsek canının acısı geçince unutur böyle daha kalıcı olur ama ille dövelim derseniz döveriz :)

şaka bi yana çok büyük bi namussuzluk adamın yaptığı inşallah şerefsizliğinin cezasını çeker

maylo87' Alıntı:
gecmıs olsun arkadasım yenı baslayan bırı olarak tedırgınde oluyorum

dostum tedirgin olma... sen de motorunu alınca benim gibi full korumalı çık evden... ben bakkala gitsem korumasız binmiyorum... kaporta sensin.. korkma.. yolda böyle herifler çıkacak yoluna dikkatli olursan benim gibi büyük kaza yapmazssın... motor sürmek güzeldir... ben önümüzdeki yıl inşallah vitesli motora geçicem pes etmek yok...:cat: :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yeni farkettim.

Geçmiş olsun hemşerim.

Son durum nedir şu anda ?

Akira' Alıntı:
Yeni farkettim.

Geçmiş olsun hemşerim.

Son durum nedir şu anda ?

hemşooo...teşk.. senin durumu da okudum bende senin motordan alıcam kısmetse seneye ama için param parçaaaaa olduuu... abiyaa bu cumartesi hava alanına gidicem taksilerin olduğu yere
playakı arayacağım....:cat:

Denizli İl Temsilcisi
aynı olay benimde başıma geldi adam şerit ihli yaptı yanlız ben direksiyonu kırmadımadamın üstüne üstüne gittim adam minübüslüydü korktu direksiyonu diğer arabın önüne kırdı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar