Motorumu Yatırarak Kazadan Kurtuldum

Selam dostlar kazasız belasız sürüşler dilerim...

1 saat önce sağa viraja girerken ters yönden gelen bir taksici kurbanı oldum plakası 34 THY 01 FİAT marka... tam virajı dönecektim bir den bir araç belirdi ve hemen firenlere asıldım orta kapıya girmemek için motoru yatırdım... motorun sağ tarafında sıyrıklar var... motor marş basmıyo... ayakla bile kabul etmiyo yarın teknik servise götürcem nasıl götürürüm bilemiyorum.. esenyurttayım maslak servise gidicem.. Bende allaha şükür bişey yok... motoru yatırmasam kesin bendede bişeyler olurdu... kaza yeri fazla aydınlık değildi ve o panikle hemen alamadım plakayı motoru 3. marşta çalıştıra bildim ve hemen adamın peşine sürdüm.şerefsiz taksici hemen otobana kaçmaya çalıştı ama yanlış yere girmiş geri gelirken yakaladım. plakayı aldım ama otobanda ona yetişemiyeceğim için geri döndüm.. ASYA 150T1 en fazla 100km hız yapıyo... full korumalıydım... Kask+mont+eldivenlerim vardı... dostlar korumasız çıkmayın...:cat:

plakayı teşhir ediyorum ki görenler 0535 692.16.82 bana bildirsinler... adını soyadını alsam yeterli...
bizim olarala jandarma bakıyo... motoru yerinden hareket ettirmeseydim tutanak tutulup resmi işlemler başlayacaktı bu da bana ve sizlere örnek olsun..
ama adamın peşinden gitmesem plakayı alamayacaktım... neyse diycez artık...

geçmiş olsun abi,ucuz atlatmışsın.umarım motordada fazla masraf çıkmaz...

kardeş büyük gecmiş olsun,muhim olan saglik ama insan motorunuda sagligi kadarda seviyor,allah bızlerı kazadan beladan korusun.

dostlarım teşk. hani derlerya cana geleceğine mala gelsin ama bu mal da gözümüz gibi baktığımız motorumuz olunca içimiz yanıyo...:salut: şerefsiz taksici bir topuk yaptıki....

Plaka sorgulamamdan çıkan bilgiler:

Araç:MURAT 1998
Tarih:04/11/2004
Tutanağı Düzenleyen Birim: B.BÖLGESİ
Sürücü: ABDULLAH SARI
Maddi Hasar: 0 MİLYON
Kaza Oluş Yeri: Yerleşim Yeri
Kaza Adres : ABİDE-İ HÜRRİYET CAD
Ölü Sayısı:0
Yaralı sayısı:1

Bu Abdullah Sarı aradığın adam olabilir.

Ayrıca Kazazede Sorgulama'dan bunu buldum:
İsim: ABDULLAH SARI
Kaza Yeri: İSTANBUL-ŞİŞLİ
Tarih: 04/11/2004

118'i arayıp telefon numarasını öğrenebilir, daha sonra arayıp "x kargodan arıyorum, paketiniz var ama adersiniz yanlış, doğru adresi alabilir miyim" dersen adresi de bulabilirsin :wiinkk:

Son düzenleme:
teşk.

Khutuck' Alıntı:
Plaka sorgulamamdan çıkan bilgiler:

Araç:MURAT 1998
Tarih:04/11/2004
Tutanağı Düzenleyen Birim: B.BÖLGESİ
Sürücü: ABDULLAH SARI
Maddi Hasar: 0 MİLYON
Kaza Oluş Yeri: Yerleşim Yeri
Kaza Adres : ABİDE-İ HÜRRİYET CAD
Ölü Sayısı:0
Yaralı sayısı:1

Bu Abdullah Sarı aradığın adam olabilir.

Ayrıca Kazazede Sorgulama'dan bunu buldum:

İsim: ABDULLAH SARI
Kaza Yeri: İSTANBUL-ŞİŞLİ
Tarih: 04/11/2004

çok teşk. ederim... yarın bakıcam artık derdime...
yanlız ben plakayı aratınca

Araç Bilgileri
Marka FIAT
Model 2004
Tescil Belge Tarihi 06/04/2006
Tescil Birimi İSTANBUL
Renk1 SARI (YELLOW)
Renk2
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı Hayır
Tahdit Yok

bu bilgiler çıkıyoo... taksici tanıdıklar var yarın telsizlerden anons yaptıracağım...

Ben kaza için de sorguladım :)

1996'dan kalma telefon rehberimde üç Abdullah Sarı var. Biri Etiler'de biri Şişli'de diğeri de Kurtuluş'da oturuyor. 10 yıl öncesiyle aynı numaraları kullanıyorlarsa şansını dene :)

Bu arada vazo için üzülme :)

arkadaşlar doğan ve şahinin sorgulaması murat diye çıkar. bilginiz olsun..

ayrıca geçmiş olsun arkadaşım.

ayrıca sorgulamanızda biriniz kaza sorgulamış biriniz ruhsat sahibini sorgulamış. taksi büyük ihtimal kendinin değildir kaza sorgulamak daha iyi.

ne diyelim artık yarın olsun bakıcaz da 10 yıl dan sonra numaralar aynı olurmu bilemem de telsiz daha garanti... yarın ola hayrola...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum geçmiş olsun....Plaka cok akılda kalıcı...İnşallah rast geliriz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun kartal cığım üzüldüm ya sende bişey yok ya önemli olan bu:)

geçmiş olsun dostum

aman sen iyi olda çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kardeş büyük geçmiş olsun...:rendeer: Aman ticari araçlara dikkat arkadaşlar.. Adamlar bizleri bilardo topu, bowling lobutu gibi falan görüyorlar sanırım. :farao:

aman kardeş çok geçmiş olsun hep derim bu taksicilerden korkulur diye neyseki arkadaşlar yardım etmiş allahtan size inşallah yapılan cezasız kalmaz

geçmiş olsun kardeşim artık bizim yerimizide bir kaç şeyler söylersin taxici şeref.ine

Çok geçmiş olsun kartal. Ya bu hepsi için değil minibüs ve taksi esnafından ben 4 tekerde bile bıktım 2 tekeri ağzıma bile almıyorum,

Varya alıcan eski bi amerikan araba kasti terslik yapanın sürecen üstüne bak ozaman nasıl tırsım tırsım kaçar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar