motorumu teslim aldım.

Dün motorumu teslim aldım. (GV 650, siyah ) Çok fazla test etme imkanım olmadı ancak ilk intibalarım çok olumlu...

Buradan paylaşmaya devam edeceğim. Soruları olanlar varsa, elimden geldiği kadar cevaplarım. Gerçi Eralpin yaptığı testten sonra söyleyecek pek bir söz kaldığını düşünmüyürum ama...

Bu kısım, Hyo kullanıcıları başlığında yazdığım ikinci bölüm:

Yaklaşık 300 km yaptıktan sonra, kendi deneyimlerimi ufak ufak paylaşmaya başlayabilirim.

Motorun ebatları oldukça büyük, Virago yanında yavrusu gibi kalıyor (ama o da çok güzel...)
Motorun üstünde bir mendil koyacak bir yer bile yok, insan ne yapacağını şaşırıyor.
Son derece güçlü, bu güç daha hırıltısını duyunca anlaşılıyor, ancak sürücüsüne o kadar sert davranmıyor. Yani vahşi bir at değil, iyi eğitimli ama çok güçlü ve süratli terbiyeli bir at gibi...
1. ve 2. vitesler biraz kısa tutulmuş ancak 2.vitesde bayılmıyor. Olay 3. vitesde başlıyor. Cruiser bir motosiklet olduğu için 3. vites oldukça geniş tutulmuş, uzun bir aralığıda kapsıyor, canın istediği anda büyük bir gücü de elinin altına veriyor.

Klasik bir cruiser olduğu iddiası hiç olmayan bir motor. Örneğin sele yüksekliği muadillerine göre 7-8 cm daha yüksek. Bu sayede benim gibi uzun boyluların da çok rahat kullanması mümkün. Peg mesafesi ayarlanabiliyor 2 ayrı kademe var.

Orjinal Rüzgarlık, tam motorun çizgisine uygun dizayn edilmiş, motorla bütünlük sağlıyor ve Aquilanın futuristik ve spor çizgilerini tamamlıyor.
Bunun yanısıra rüzgarlık biraz alçak. 110 km nin üstünde rüzgar hissediliyor ama çok süratli oabilen bir motor olduğu için daha yüksek olsaydı tehlikeli olurdu.

Orjinal motor koruma demiri de motor ile çok uyumlu. Koreliler çizdikleri motorun karakterini koruması için çok özen göstermişler.

Aynı durum sisy bar ve çantalık için de geçerli, çizime uyumları tam. Ancak insan çantalık için düşünmeden edemiyor, acaba olmasa dahamı güzel dururdu motor diye...

Hyosung zaten sisy bar ile çantalığı ayrı ayrı satıyor. Diğer yandan yukarıda bahsettiğim gibi motorun üstünde en ufak bir eşya koyacak yer olmadığından, çaresiz takılacak !

Motora uzun uzun baktım, yok yan çanta bu motora yakışmaz. Ancak uzun yola giderken mecburiyetten takılmalı...

Şimdilik bunlar var, sorusu olan var ise elimden geldiği kadar cevaplarım.

Süper Moderatör (BBRR)
Abicim hayırlı uğurlu olsun ..Allah kazasız belasız binmek nasip etsin ...

istanbula geldiğimde binmeme izin verecenmi bide başlığı açmışın ama resim yok olmadı böle...

Super Moderator
İyi günlerde kullan Levent abi:rendeer:

Kazadan, hasardan ve cezadan uzak günlerde kullanman dileğiyle.
Yorumlarını bekliyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amanın levent abime bak hayırlısı olsun abi allah asfalt yüzü göstermesin tekerin düz farın ve yolun açık olsun güle güle bin deli desinler :p

çok sevindim hayırlısı olsun

:cat: hayırlı olsun levent abi sessiz sedasız almışsın canavarı resimleri bekliyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sıramıza girip hayırlı olsun dileklerimizi iletelim.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı ugurlu olsun levent abi
yav o akşamdan sonra hiç görüşemedik abi meger o akşamda sırf benim için gelmişsin daha yeni anladım yav bileydim bu kadar sevdigini beni ben gelirdim abi.:):):) bütün modları bile bir arada görme şansımız olmuştu sagolsunlar:)
abim kazasız belasız güzel günlerde kullan inşaallah güzel ve rahat motor bildigim ve bindigim kadarıyla.
saygılar

Yahu bu iki oldu...

Anasayfa açıyorum, bir bakıyorum ki yeni bir başlık açmışım :cherry:

Neyse :) Çok teşekkür ederim yazdıklarımı başlık haline getiren arkadaşıma :cat:

Bunun yanısıra güzel dileklerde bulunarak, tebrik edenler de sağolsun varolsun !

Hayırlı ugurlu olsun..

Kazasız belasız bınesın.. aldıgın temızlıkte satasın:)

Selamlar

levent abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun tekerlerine tas iliştirmesin fiyat konusunda da birseyler yazarsan ve resimlerini eklersen seviniriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah kaza bela göstermesin,iyi günlerde kullan.Kötü günlerde garaja çek.

hayırlı uğurlu olsun abicim. valla bizim hanım bile rüyasında görmüş ben ona bu motoru göstermiştim ama senin alacağını söylememiştim. dün akşam anlatı rüyasını bende ona söyledim levent abi aldı diye.
maşallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.

BBRR,
teşekkürler ! sen gel İstanbul'a da gerisi kolay (hanımdan izni koparabilirsen tabii:p ) Beverly benim neyime yetmiyor ? Bunu sen kullanırsın, garibim de düzgün bir jokey görür hiç değilse :cherry:

olcan138,
teşekkürler ! yorumlar yukarda, resimler de...:cherry:

EgeKnn,
teşekkürler ! akıllı adam zaten böyle hengame gibi motora biner mi İstanbulda? :cherry:

teror,
teşekkürler ! yorumlar yukarda, resimler de...:cherry:

Ertuğrul_Öz,
teşekkürler ! :)

crato,

Sanlı,

ozkansava

GÖKSEL...

öncelikle teşekkürler ! :) sonrasında ise, ne dediğini tam anlamadım, herhalde "iyi" bir şey demişsindir. :) Barışın doğumgününü diyosan, o gün Barış'ın doğumgünü için gelmiştim. Ama sonrasında senin için biraz mesai yaptığım doğrudur, biraz da kredi kullandım tabii :cherry:

TRADER,

zx12r,

harfendaz,

Mili,

xxxxx,

camadan,
teşekkürler ! :) Sana, maxi aldırttım, kendime cruiser aldım :cherry: