Motorumu sipariş ettim...

boy

Birkaç hafta önce nihayet motorumu sipariş ettim :queen: 2006 model siyah Honda CBR 1000RR. Mart ortası teslim edecekler. Duruma göre Şubat sonu veya Mart sonu da olabilirmiş. Fiyat geçen seneki gibi fuarda değil, Ocak ayında belli olacakmış. Yeni motorumu aldıktan sonra şu anki motorumu satacağım. 2002 model Honda CBR 600F Sport almayı düşünen olursa konuşuruz. Motor çok iyi durumda, bakımlı ve kazasız. Resimlerini galeriden görebilirsiniz.

hayırlı olsun bugünlerde sipariş eden edene:rendeer:
darısı bizim başımıza (amiiiiiiiiiiiiin):cherry:

ya duymadinizmi hava sartlarindan dolayi japonyadan siparisler 50 sene durdurulmus hay allah. ya ama boy istersen ben, benim banditi satiyorum bak sahane makine he sonra satilinca ah vah deme bak sen bilirsin

hey boyyyy bende cıbır 125 alacam ama siyah bulamıyorum fiyatlar artacakmıymışşşş

Boy Bandit önerisi bana iyi göründü bi düşün istersen, işi aceleye getirme sonra pişman olursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oo mehmetçim hayırlı olsun.iyi günlerde kullan iyişallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1000RR a bende baktım ama 600 ile çok fark yok bence

bu ne yaa 3 ayda motormu teslim edilirmiş!boeing firması bile daha hızlı:silent: ellemi yapıyolar bunları!tamam gemiyle geliyodur ama kore savaşındaymıış o iki ayda koreye gitmek gemiyle!motor burda olsa paketler üç gün içinde japonyaya gönderirdim ben yahu:bounce: !gümrükçüler yakalandı ya eylem yapıyo olmasınlar:p
neyse abicim bu kadar zırvalama yeter hayırlısı olsun kazasız belasız kullanamn dileğiyle!!

keşke darısı başıma diebilseydim
hayırlı olsun kazasız kullanman dileği ile.:)

boy hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan korusun :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar