MOTORUMU SATTIMM.. ey gidi ninja ey!

Acı tatlı bir yıl geçirdik.. minnoştu hızlıydı çekiciydi keyifliydi.. süper absinin faydasını çok gordum,
dipçik gibiydi :(

41rkkJ.jpg

gitti gönlümün efendisi :)

Kemal Tkn Kardeşime..
değişiklik yapmadık :) istikrarla devam ediyoruz..

ad3544.jpg

şimdi napsak netsek yahu modundayım..
nasip nasip..

hayırlısı olsun fuarda enteresan seçenekler çıkabilir aklında bir şey yoksa seçenek olur.

hayırlısı olsun fuarda enteresan seçenekler çıkabilir aklında bir şey yoksa seçenek olur.

evet işte şu
fuar olayı ortalıgı kızıştırıyor napsak diorum,

xj6 f 2016 abslı, birde boyum yeter mi ki acaba cbr 650 f, hoş olurda agır bunlar bir falan ole gidip gelmeler..

4 silindir sesi kulakların pasını alır ya..
cbr 500 r agır hantal 2 silindir ve sevmediğimz motor artıkın.. :)

Hayırlısı olsun inşallah istediğiniz motora kavuşursunuz gönül ister rsv 4 rf :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
para biriktir biriktir biriktir birikitir 2017 ninja 650 yi çek altına bu dava kapansın

2 dir pert motorlari kemale kakaliyosun hadi iyisin :) hayirli olsun xj6 nin egzozlu sesini duyarsan fikrin zaten xj6 olur 650f daha hafif ve kaliteli ama

2 dir pert motorlari kemale kakaliyosun hadi iyisin :) hayirli olsun xj6 nin egzozlu sesini duyarsan fikrin zaten xj6 olur 650f daha hafif ve kaliteli ama

mis gibi motoru verdim nie pert olsun, kazası bişiciği yok, apacisel ellerden iyidir bence :)
650 f te biraz boy sorunu olabilir,
benim ayagım yere tam degecek aga :)
diversionda rahatım, biraz agır yalnız o kesin.. ama idare edilmeyecek kdr değil.. :)

aynen kardeşim bak nasılda duruyor aslan gibi.. egzos yakıo bi kere, sende mis gibi temizlişsin oh daha ne :)
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah guzel gunlerde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar