Motorumu sattım

Arkadaşlar bugün arsa alacağım için hiç binemediğim motorumu sattım.Fakat askere gitmeden önce bir motor alıp binmeyi kafama koydum:wiinkk:Ama askere giderken satacam,askere şöyle böyle 15 ay var.Ne dersiniz bu süre için 2. el bir çinli yeterlimidir:silent:Ve birde şöyle bir konu var,boyum 1.93 ve 80 kiloyum sizce hangi tarz bana yakışır:bounce:

Mondial 125 ukt.Ama ben almadım babam almış ona bindirmedim:)O da bana verdi tam yaz geldi binecektim ,arsa için sattım.:)

abi benden sana tavsiye 1 senelik kullanacaın motor için sana asya 125 tavsiye ederim scooter tarzı değil düz bi motor ama gerçekten ben onu 3 yıldır arkadaşımdan alabildiğim kadar kullanıyorum motor 3 senede bakımı haricinde kuruş para yemedi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 PM ----------

veya kanuni windys 125

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
2.el bir çinli scooter al bak keyfine.

Tabiki vitesli ,scooter istemiyorum:)Birde şöyle söyliyeyim,en az 200 cc olsun:mrgreen:Yani öyle kurye tipi şeyler istemiyorum:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:18 AM ----------

Bakın şimdi bu olmadı 113 kişi bakıyor yazılan cevap 3-5 tane.Çokmu saçma bir topik açtım yani :silent: O mesajları yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum:silent::silent::pale::silent::silent:

Ya hazır baban hevesli ona gore birsey al sende nasiplenirsin gelincede kandine gore birsey alirsin...

ozaman al bi mz 251 manyak motoru war güçlü sağlam dengeli 2.el sağlam bulabilirsen al ama sen bilirsin yinede:cat:

ozaman al bi mz 251 manyak motoru war güçlü sağlam dengeli 2.el sağlam bulabilirsen al ama sen bilirsin yinede:cat:

Okuduğum kadarıyla çok dengeli gibi görünmüyor bu mz ler :)

kanuni 200 racer Görünüşü de güzel , istediğiniz herşeye uygun , ve topiclerin de de baya sevilen bir motor..

ben kullandım dengeli :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 AM ----------

zaten iş sende biter kardeşim dengeyi sağlayabiliyorsan sorun olmaz hiç bi motorda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 AM ----------

Okuduğum kadarıyla çok dengeli gibi görünmüyor bu mz ler :)

kanuni 200 racer Görünüşü de güzel , istediğiniz herşeye uygun , ve topiclerin de de baya sevilen bir motor..

kanuni racer kullancısının sayısı ciddi bi sayıda ama adamlar servisten çıkamıyor arızalı bi motor arıza veriyor tabiki epsinde yok ama motoru ne kadar nazik kullanırsan kullan yine bi yerden gidiyor malesef..:farao:

o değilde mondiali satıp nasıl arsa aldın beni onu anlayamadım...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
bence hiç racing olayına girme.Rahat ve konforlu bir motor al.

mrb dostum eger rahatlık istiyor isen apache veya ybr derim ...ama eger motordan anlıyor ve kendine güveniyor isen rx 115 alabilr isen rx 135 king derim... diger motorlara bindigin için üzülürsün bunlara binince... :)

ben kullandım dengeli :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 AM ----------

zaten iş sende biter kardeşim dengeyi sağlayabiliyorsan sorun olmaz hiç bi motorda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 AM ----------

kanuni racer kullancısının sayısı ciddi bi sayıda ama adamlar servisten çıkamıyor arızalı bi motor arıza veriyor tabiki epsinde yok ama motoru ne kadar nazik kullanırsan kullan yine bi yerden gidiyor malesef..:farao:

zaten arkadaş hemen bir iki kullanımlık bişey arıyor alsın racer boşver :p :D

ferkan abi git bitane 250 cc honda cbf veye twister al yaşa masrafsız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar