Motorumu satmayı düşünüyorum.

Motosikleti
Bajaj Discover 125st [2015]
Şuan aktif olsrak kullandığım motor 2008 model Honda İnnova ancak artık hem model yükseltmek istediğim hemde manuele geçmek istediğim için TVS Raider düşünüyorum,sizce alınır mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tvs Raider sizin beklentilerinizi karşılıyorsa neden olmasın? Beklentilerinizle örtüşüyorsa bence gayet alınır.

Şuan aktif olsrak kullandığım motor 2008 model Honda İnnova ancak artık hem model yükseltmek istediğim hemde manuele geçmek istediğim için TVS Raider düşünüyorum,sizce alınır mı?

Blok vs. olarak sağlam ama ekranı kronik ve civataları arada kontrol et . Arkadaşımda da vardı bloğun 2 tane saplama civatası düşmüş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş 125 cc motordan 125lik motora geçeceksin

en kaliteli honda cuptan inip dandik tvsye bineceksin

yanlış anlama da üste para verseler yapmayacağım iş

illa elden debriyajlı motor arıyorsan cb125e veya cbf 150 falan bak

Motosikleti
cbf150 düşündüm ancak almışken 24 model alalım dedim

2008 Motosiklet altından olsa artık ekmeğini yemiş sayılır.

Bence de ne alırsan al, sıfır al.

Bir hurdadan inip, diğer hurdaya binme.

tvs kullanıyorum 1 senedir. Evet hiç sebep yokken ekran silikleşti. Garantiden deiştirdim. Vidaları kontrol ederim. uzun yola çıkarım 12bin km olacak neredeyse başka hiç bir sorun yaşamadım.
yeni cb125f bana hondanın türkiyeye reva gördüğü bir motormuş gibi geldi. Bilemiyorum çok kalitesiz geldi gözüme(hondaya yakıştırmadım tvs ile mukayese edilemez) Birde bu kasanın bir önceki versyonu var.
b_honda-cb125f-6.jpg

bu kasa 2. elde halen yeni cb125ten daha pahalıya satılıyor ve bence bir iki gömlek daha kaliteli. euro normları falan 2 sene sattılar satmadılar gelmedi.
bu motorun temizini bul al.
cbf150 bul al
ybr125 esd kasa temiz bul al.
parça usta var işini görür.
dersenki sen niye almadın. Yalan söylemeyeyim. tvs nin beni blok olarak yolda bırakmayacağını biliyordum çünki halen eski apachiler yollarda. sapasağlam.
tommy abinin dediği gibi beklenti meseleside var. bagajlı motora alışmışsındır sen illaki çanta falan takarsın muhtemelen. ne için kullanacağınıda belirlersen daha yardımcı oluruz.

Motosikleti
hocam açık konuşayım benim uzun yolla işim yok, ben zevk için sürüyorum, genellikle şehir içinde kullanıcam.
Motorda ilk performansa sonra sesine bakıyorum, zaten raider alırsam ilk işim egzoz takmak olucak.
Bu tip bir kullanıcıyım umarım yardımcı olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Hocam 2008 yazdığına bakmayın hala taş gibi makına, bunlar hurdaya çıkmaz namussuzlar çok güzel motor yapmış :)

hocam açık konuşayım benim uzun yolla işim yok, ben zevk için sürüyorum, genellikle şehir içinde kullanıcam.
Motorda ilk performansa sonra sesine bakıyorum, zaten raider alırsam ilk işim egzoz takmak olucak.
Bu tip bir kullanıcıyım umarım yardımcı olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Hocam 2008 yazdığına bakmayın hala taş gibi makına, bunlar hurdaya çıkmaz namussuzlar çok güzel motor yapmış :)

TVS Raider'ın egzoz sesi zaten yeterince güzel üstüne egzoz takmana pek gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar