Motorumu Polis bağladı

@cba
bazen meslek aşkıyla yanan polislerde oluyor motoru elinde itsen kask yok diye yazarmı yazar yazması da lazım ama bazen kendi vicdanını da katmalı diye düşünüyorum

Son düzenleme:

CBA

61 yazıyo kağıtta ama herhalde 15 gün içinde yatırırsam biraz düşecek
zaten ne yazdığını naptığını bişey demiyo hiç zaten kafasını kadırmıyo bile ben öyle biliyorrum yani 15 gün içinde yatırınca indirimli diye biliyorum

cba dostum,kask takmamak motosiklet sürmeyi mükemmel bildiğin halde ehliyetinin olmaması sadece seni bağlar yani zararı sadece sana olur. ancak teknik donanımdan yoksun sinyalleri olmayan,veya bozuk,farları olmayan veya yanmayan ,eksozu patlak olan.. arkadaş burada motorun ön tarafının tamamen olmadığını söylüyor. kimse kusura bakmasın ama bu motorların görüldüğü yerde kapatılması gerekir.çünkü hem kendine hemde başkalarının can ve mal emniyetine zarar verecektir.herkes kurallara uyarsa kimse üzülmez.

cba, hemen ödemeye bak 45 ytl.ye düşüyor

Son düzenleme:

CBA

bazen meslek aşkıyla yanan polislerde oluyor motoru elinde itsen kask yok diye yazarmı yazar yazması da lazım ama bazen kendi vicdanını da katmalı diye düşünüyorum

ya suta eve geliyorum kask almaya kask aşağı kadar indirttim valdeye kadın karşıdan getiriyo yok yaa illa yazcak onun amacı ne biliyonmu şimdi orda bi sürü rütbeli polislerde var amirlerine kendini gösteriyo karaktersiz.
bilader az paramı yaaa

ondan evvel durdurun salıyo öbürü salmadı sonra inadımdan gitmedim bekledi bitane daha geçti kask sız buna dion nie yazmıyon ben dio hepsini yakalamak zorundamıyım dio adamı delirtene kadar uğraşıyolar yaa

cba dostum,kask takmamak motosiklet sürmeyi mükemmel bildiğin halde ehliyetinin olmaması sadece seni bağlar yani zararı sadece sana olur. ancak teknik donanımdan yoksun sinyalleri olmayan,veya bozuk,farları olmayan veya yanmayan ,eksozu patlak olan.. arkadaş burada motorun ön tarafının tamamen olmadığını söylüyor. kimse kusura bakmasın ama bu motorların görüldüğü yerde kapatılması gerekir.çünkü hem kendine hemde başkalarının can ve mal emniyetine zarar verecektir.herkes kurallara uyarsa kimse üzülmez.

haklısında abi kırkyılda bir unttum onada geri almya geldik yakaladı almadam gitsem belki bişey olmıcak ama allah korusun belki bu seeferde kask yokken kaycaz düşecez

45mi eminmisin abi madem öyle yarın gidip yatırayım yaw:(

Son düzenleme:
:cat:
bazıları geçmiş olsun demiş..kelimeyi yanlış kullanmış .. geçmiş olsun kime denir ? kendi iradesi dışında başına bir iş gelen kişiye denir.. hasta olur, kaza yapar, çığ düşer, ayı çıkar ..buna geçmiş olsun denir..ama bu arkadaşa denecek tek söz var . Allah akıl fikir versin :)

:cat:

Arkadaşım seni kutlarım:) çok şanslısın umarım tüm hayatın boyunca kaybetmezsin keşke her arkadaş böyle şanslı olsa.:) Bu arada BBRR abimede sonuna kadar katılıyorum ne demek geçmiş olsun.:mrgreen:

CBA arkadaşım sana geçmiş olsun zaten bir daha unutmassın bu sana ders olur ama devletin polisine de böyle durumlarda kızmamak elde değil.

Son düzenleme:
bazıları geçmiş olsun demiş..kelimeyi yanlış kullanmış .. geçmiş olsun kime denir ? kendi iradesi dışında başına bir iş gelen kişiye denir.. hasta olur, kaza yapar, çığ düşer, ayı çıkar ..buna geçmiş olsun denir..ama bu arkadaşa denecek tek söz var . Allah akıl fikir versin :)

Allah akıl fikir versin gerçekten:farao:

toplamda 1 milyarın altında ceza yemeyenler ve öğrenci olmayanlar
geçmiş olsun lafını kınamasınlar lütfen:cat:
adamın psikolojisi bozuluyor bilader haliyle geçmiş olsun diyoruz
parası olana para cezası o kadar ağır gelmez
600 ytl ceza yiyene de geçmiş olsun demek istiyoruz kendisi hatalı da olsa düşünmese de haksız da olsa olmasa da
sana az bile denir mi yaw:salut:

CBA

Arkadaşım seni kutlarım:) çok şanslısın umarım tüm hayatın boyunca kaybetmezsin keşke her arkadaş böyle şanslı olsa.:) Bu arada BBRR abimede sonuna kadar katılıyorum ne demek geçmiş olsun.:mrgreen:

CBA arkadaşım sana geçmiş olsun zaten bir daha unutmassın bu sana ders olur ama devletin polisine de böyle durumlarda kızmamak elde değil.

saolasın kardeş yaw valla kaskı almaya gelmesem,diğer kasksız geçenlerede yazsa umrumda değil.Ama böyle insanın içine oturuyor vala

cba. daha 1 hafta önce yedim hemen polis arabasında makbuz karşılığı ödedim tam rakamı 45.75 ytl idi herhalde. bu arada ehliyetim yok pideci bir arkadaş yardımcı oldu cezayı onun ehliyete yazdırdık. malum ehliyet sınavı 14 şubatta riski göze alıp biniyoruz işte

Son düzenleme:

CBA

anladım abi peki benm vergi dairesine yatırcam fiyat farkı olurmu yani bende senin gibimi yatırsaydım yaw.

Arkadaşım Yazılarımın tamamını okumadın herhalde ben 1 hafta önce motorumla kaza yaptım ön grenaj komple parçalandı motoru sadece zoraki kaldığım zaman gündüzleri çıkartıyorum :cat: bu günde zaten Trafik sigortasını yaptırmak ve vergisini ödemek için çıkartmıştım ki vergimi ödedim sigortayıda yapmaya giderken yakalandım :wiinkk:VE ayrıca kimseye bi zararım olmuyor kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum kaskımda vardı zaten bu kadar Eksi ye karşı Bir Artı getiren olayda buydu :bounce: Ehliyet konusunada gelince 4 temmuzdaki sınavlara anca yetişebiliyorum :cat:

anladım abi peki benm vergi dairesine yatırcam fiyat farkı olurmu yani bende senin gibimi yatırsaydım yaw.

cba bildiğim kadarı ile bankalar trafik cezalarını tahsil ediyor. almazsa herhangi bir trafik polisine sor o sana nereye yatıracağını söyler.

CBA

cba bildiğim kadarı ile bankalar trafik cezalarını tahsil ediyor. almazsa herhangi bir trafik polisine sor o sana nereye yatıracağını söyler.

yok abi bundan sonra polislerle muhattab olmam,benim dediğim yani hemen orda peşin ödemeyle,15 gün içinde vergi dairesi veye bankaya yatırırsam fiyat değişiyormu.Yani bende senin gibi 45 mi ödeyecem anlatabildimmi

bende galiba fazla yazdılar krize girdi ondan gülüyo bu dedim :) geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz :)

Arkadaşım Yazılarımın tamamını okumadın herhalde ben 1 hafta önce motorumla kaza yaptım ön grenaj komple parçalandı motoru sadece zoraki kaldığım zaman gündüzleri çıkartıyorum :cat: bu günde zaten Trafik sigortasını yaptırmak ve vergisini ödemek için çıkartmıştım ki vergimi ödedim sigortayıda yapmaya giderken yakalandım :wiinkk:VE ayrıca kimseye bi zararım olmuyor kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum kaskımda vardı zaten bu kadar Eksi ye karşı Bir Artı getiren olayda buydu :bounce: Ehliyet konusunada gelince 4 temmuzdaki sınavlara anca yetişebiliyorum :cat:
neden şöyle düşünmüyorsun belkide senin kazalı motorunu polis bağlamasaydı bir başkasına zarar verebilirdin.ön tarafı olmayan bir motora binmek cesaret işidir belkide bir kamyonun altında kalabilirdin. enkısa zamanda motorunu gerektiği gibi tamir ettirp kasksız ve korumasız motora binme o polis arkadaşa da dua et. bu arada ilk ehliyetimi 1979 senesinde aldım.

yok abi bundan sonra polislerle muhattab olmam,benim dediğim yani hemen orda peşin ödemeyle,15 gün içinde vergi dairesi veye bankaya yatırırsam fiyat değişiyormu.Yani bende senin gibi 45 mi ödeyecem anlatabildimmi
bir haftanın geçmemesi gerekir diye biliyorum.sen yinede birilerine sor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar