Motorumu Özledim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaklaşık 3 haftadır motorumdan uzaktayım. E ailemden gizli aldığım için tatillerde memlekete de getiremiyorum. bir an önce bayram gelse bitse de gidip motoruma kavuşsam.öpsem onu sonra fıtı fıtı gezsem konuşsam. Allahım !! tez kavuştur. Anormal bi durummu çözemedim sizde özlüyor musunuz?

usta bende 2.5 gündür yoğun çalışmaktan bakamadım bile bugün forumda motorun modelini markasını kötüleyenlerde biraz tartıştık sıkıldım oruç başıma vurdu dedim çıkartayım makineyi bi güzel şampuanı ile yıkadım sildim kuruttum sonra dedim bi gezeyim bindim 30-40 km turladım nasıl hoşuma gitti hasret giderdim eve geldim şimdi laptop kucağımdamakine bahçede gözümün önünde zaman geçiriyorum inşallah kavuruşursun sende makinene :)

inşallah. zaman çabuk geçsinde kavuşayım da bi kucaklayayım :)

Ben yaklaşık 10 gündür motorsuz köydeyim. Vasıtamızda yok inanın toplu taşımaya binmek çok koyuyor ya kimbilir ne haldedir şimdi :(

aynen o orada kuzu kuzu yatarken otobüs vs ye binmek çok koyuyor onu geçtim arabaya binmek bile güzel gelmiyor

Motorcu dediğin birazda asi olur.Ailem izin vermesede çekerim kapının önüne orta yolu bulurum, ki buldumda :) Nedir?100 km de bir durup arıcan yoksa akılları çıkıyor :).Gizli yaşamak ektra heyecan mı veriyor anlamadım :queen:

kapının önüne çekersem babam alır kaçar daha da vermez.kendi biner. sonra annem gece benzin döker yakar. gizli daha heyecanlı hem. alacağım dediğimde annemin tepkisini unutamadığımdan söylemedim :)

kaza yaptım serviste toparlanıyor bende 1aydır binemedim artık rüyalarıma girmeye bşladı. neyse son bir hafta kaldı kavuşuyoruz:)

geçmiş olsun çok.

Motosikleti
SuZan
ekmek kavgası 12 saat çalışıyorum.. 1saat geliş 1saat gidiş servise ayır etti 14 saat.. 20 ser dakka giderken gelirken servise yürüyorum etti 14saat 40 dakika.. yetişkin bi insanın sağlıklı bir uyku düzeni ortalama 8 saat desek 22saat 40 dakika... gün 24 saat bana geriye kalan 1saat 20 dakika.. bu 1saat 20 dakikada dinlenirmisin yemekmi yersin duş alır temizlenirmisin.. hafta içi süremiyorum.. her sabah işe giderken her aksam işten gelirken garaja gidiyorum. gözle küçük bi kontrol sonra devam ediyorum yoluma.. bu hastalık değil tutku.. bütün motorlarımda durum aynıydı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar