Motorumu getirdim

asm

Oraya yazdım ya hocam. (rumuz farklı gerçi) :)

Buraya da aktaralım :

İnce bir zımpara ile (2000 grit) güzelce zımparalamalısın hocam paslı bölgeyi önce.

Sonra üstüne ısıya dayanıklı boya at diyeceğim ama sonradan atılan boya da mutlaka bir süre sonra paslanıyor.

Bu pas olayı su ile sıcağın birleşmesinden ötürü oluyor. Motoru yağmurda kullanmazsan zımparadan sonra sadece ısıya dayanıklı boya atman yetecektir diye tahmin ediyorum.

Benim Hyo'da o bölge paslı değil ama scootera hep bindiğim için scooterın egzozu ufak da olsa arada sırada paslanıyor. Ara ara boyarım o kısmını scooter'ın.

Isıya dayanıklı bir antipas bulursam evvela onu atacağım borunun üstüne. Antipas'tan sonra ısıya dayanıklı boya vuracağım deneme amaçlı.

Bazı arkadaşlar kumlama yönetimi bu pas işine kesin çözüm oluyor diyor ama denemek lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne borusu eksoz borusu paslanıyosa yanmaz soba boyasıyla boyanıyız gümüş yaldız ii gider

bilgi

sevgili cmüco kardeşim motorun hayırlı olsun galiba maraştasın bende maraştayım kısmetse motorunu görmek isterim bende seninkinden düşünüyorum sanırım maraşta yok bu motordan

var arkadaşım merak etme 3 tane bildiğim kadarı ile mücahitin motoru ile beraber

motor süper.. hoşuma gidio bu hyo benim yaa
ayrıca ottübüs işi süper fikir

Mücahit Motorun hayırlı olsun güle güle kullan.Yakından gördüm inceledim.iyi bir tercih senin için.

Tekerin düz bassın.:rendeer:

Mesela niye uçakla getirmedin hocam ? :p
Motoru uçmaya alıştırmak istemedim :cherry:

Mücahit Motorun hayırlı olsun güle güle kullan.Yakından gördüm inceledim.iyi bir tercih senin için.

Tekerin düz bassın.:rendeer:
Eyvallah Ahmet Abi teşekkürler,

kardeş otobüse ne kadar verdin ??
Otobüscü arkadaştı aldıramadım ama bir yolcu parasına götürüyorlarmış :)

otobüs şirketi kaçak alıyo ucretı dırek şöföre verıyosun kendımden bılıyorum xD

arkadaşım kazasız belasız binmen dileğiyle maşallah süper bi motora benziyor...

gule gule kullan allah kaza bela vermesın ,aynı yerlerde bendede pas problemı var

hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin rabbim.....çok şekil bi motor...cezbediyor benide...

Sağolun teşekkürler,Allah cümlemize kaza bela vermesin

hayırlı uğurlu olsun güzel motormuş motoru getirmek için ne kadar nakliye ücreti ödedin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar