motorumu eylül sonunda aldım bu ocak ayında motorlu taşıt vergisi verecek miyim

asya kötü !

abi her6ay da bir motor vergisi27.5 ytl yi herhangi bir bankaya yatırıyorsun hazirana kadar bir tane,ondan sonraki 6ay içinde bir tane yatıracaksın :)

ben internetten yatırıyorum dekontuda saklıyorum maliye niye yatırmadın derse ahamda burda demek için ee motoru seven vergisini yatırır

yamahaman' Alıntı:
abi her6ay da bir motor vergisi27.5 ytl yi herhangi bir bankaya yatırıyorsun hazirana kadar bir tane,ondan sonraki 6ay içinde bir tane yatıracaksın :)

arkadaşım 2006 yıllık vergiler 60 ytl oldu. 6 aylık da doğal olarak 30 ytl oldu. 27.5ytl geçen seneydi:bounce:

bu bahsettiklerinizden tamamiyle habersizdim, yeni öğrendim hepinize teşekkürler,
eğer gününde yatırmazsak ne oluyor, sonra faizlimi yatırıyoruz, yada polis trafikte bişey diyormu yoksa maliyeylemi ilgili, gecikme cezası ne kadardır?

distinto' Alıntı:
bu bahsettiklerinizden tamamiyle habersizdim, yeni öğrendim hepinize teşekkürler,
eğer gününde yatırmazsak ne oluyor, sonra faizlimi yatırıyoruz, yada polis trafikte bişey diyormu yoksa maliyeylemi ilgili, gecikme cezası ne kadardır?

ben geçen sene ocak ve temmuz vergisini beraber gecikmeli olarak temmuzda filan ödedim. 55 ytl yerine 62.5 ytl ödemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar