Motorumu Düşürmüşler :(

gecmiş olsun:pale: bende bundan çok korkuyorum. durduk yerde iş..
fernando;
daha da tehlikelisi war motoru bıraktığınınz yere dikkat edin harbiden,geçen gördüm mahallenin çocukları toplanmış 3 er 4 er bnm motora biniyolar,motor ayağın üzerinde hemde ata biner gibi tırmanıyolar.dehşete düştüm walla
aynen katılıyorum. motorumu kapalı garajdaki kapalı bi odaya cekiyorum, odanın anahtarı sadece bende ve kapıcıda var. ne zmn gelsem motorda ayak izleri, yanık sinyaller vs vs (oynanmış yani) kapıcı yapamayacagına göre cocugu yapıyor. bir gun düşecek hem kendisine hem motora zarar verecek, al basına dert, görsem uyarıcam ama görmeden uyarsam olmaz:pr:

Guclu, bizde dün taşlandık. Ben, Janti ve Fuut motorla Janti'nin çifliğinden çıktık şehre gidiyoruz. 10-15yaş civarı çocuklar taşladı. Yaklaşık bi 15-20kişi kadar. Mahallede doğuluların oturduğu mahalle. Allah'tan kenardan geçiyorduk. İçinden geçsek başımıza neler gelir bilmiyorum artık. Olay motoru sevmeme değil başka şeyler var abi.

Görüşmek üzere.

Geçmiş olsun, Aslında sağa doğru da açılan bi ayak daha olsa, sağlı sollu açıcaksın o zaman düşmesi baya zorlaşır.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar