Motorumu çalmaya çaıştılar

öyle kişileri iyi bi sopa dayak atacan öyle teslim edeceksin polise :mad:

geçmiş olsun hakkaten beterin beteri var canını sıkma

çok geçmiş olsun öncelikle.. hem size aldığınız darbeler için hem motorun yara beresi için, bunun yanında ellerinize sağlık vurduğunuz her yumruk ayrı bir helal..
bunları yazdıktan hemen sonra ise kendi içimdeki siniri bastırıp şunlarıda belirtmem gerekliki keşke ülkemizdeki ileri hukuk ve önleyici kuvvetler çok daha etkin olsada bizler (ben) bunları yazmak zorunda kalmasak.. birşeyin çalındığında hırsızların (adi suç) serbest bırakılacağını bilmesekte polise teslim etmek için onları yakalasak ama bunun yerine keşke biraz daha vursaydınız veya diğer ikisinide iyice benzetseydiniz demek çok daha MANTIKLI geliyor..
tekrardan geçmiş olsun..

öyle kişileri iyi bi sopa dayak atacan öyle teslim edeceksin polise :mad:

geçmiş olsun hakkaten beterin beteri var canını sıkma

biber gazını hep yanımda taşırım bu tip vakalarda acaip etkili

tıpkı sinek ilacı gibi bir sıkıyorsunuz pıssss diye sonra sinek gibi hepsi yerde debeleniyor.

Geçmiş olsun. Yine allah korumuş ki çalınmadan kurtarmışsınız

Yasama organı suçu cezalandıracak yasalar çıkarmıyor mu yoksa ?
Yoksa yürütme suçluları mı yakalamıyor ?
Yargı mı cezaları vermiyor ?

Bu üçünü şu anda kim kontrol ediyor ? Tayyip.
Neyse... Geçmiş olsun kardeşim.

Kendini koruyarak bir hayat yaşamak en iyisi. Çünkü seni ne kanun ne de kolluk kuvvetleri korumuyor.

Allah kötüyle karşılaştırmasın...

Geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe olmuş. Pazarla bir ilgisi olabilir mi ? Pazara gelmiş uyanıklar ?

Geçmiş olsun dostum aman diyeyim arkadaşların dediği üzere temkinli gez. Yanında muhakkak biber gazı bulundur. Birkaç arkadaşıma biber gazı alın dediğimde bileğim var yetmez mi dediler. Bileğin gücüde bi yere kadar sonuçta. 2-3 kişiyi aynı anda etkisiz hale getirebiliyorsun (sıkma becerine bağlı). Hemde 10 tl ye. Acilinden 1 adet temin etmeye bak.

2 si aynı gün olmak 4 tane motorum çalındı. Hiçbirini de bulamadık.. Allah cezalarını verecek inşallah

Dövmek yetmez.Dayım oto pazarında parasını çalan kışının tekmeyle 2 parmağını kırdığını gördüm.Tabi önce kendi parmağı kırıldığı için böyle birşey yaptı :cherry:

hocam sende ne talihsiz adammışsın be. Umarım şimdi önlemlerini arttırmışsındır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

bi keresinde beni sakin olmaya davet etmiştin. Şimdi ben seni sakin olmaya davet ediyorum. Haklı yere küfür etsende adminler ağzına acı biber çalar bak :) şimdi küfürlerini klavyede değil, ağzınla söyle. Burdakiler duymaz :) veya benim gibi bol bol küfür ettim de. Ben öyle yaptım. Tabi küfürde ettim.
sana hak veriyorum ama
milletin malını çalan suçsuz, ona küfür eden suçlu

Ben baltayla kafasını uçururdum kalan hesabını öteki dünyada çeksin...
Geçmiş olsun bu kansızlardan ne zaman kurtulacağız belli değil.

buraya küfürleri yazdım yazdım geri sildim. Ban yemek istemem :)

x: çağlayanda en büyük adalet sarayı varya
y: eee?
x : işte o sana kurban olsun:)

Geçmiş olsun. Aklıma gelen şeyleri diğer arkadaşlar söylemiş zaten ama ben bir kere daha vurgulamadan edemeyeceğim, en azından bir süre çok temkinli gezin. Hem hırsızlık yapmaya kalkarlar hem de başarısız olduklarında şerefsizce kin güdebilirler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakaladıngınızı tanınmaz hale getırseydınz barı

geçmiş olsun.
baya bir zamandır düşünürüm motor'un ön gidonuna şöyle sağlam bir haydar (jop ) monte etmeyi,üzerine'de numune yazacağım ama yoksa suç aleti oluyormuş :) belki ara sıra işe yarar .
bu tarz şerefsizlerin soyu tükenmez hiç bir zaman.
vatandaşın birinden davacı oldum üzerinden 1 ay geçti güzelim adalet çarkları hayla ne zaman işleyecek merakla beklemedeyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Çalıntıya karşı 120 dB alarmlı fren kilidi kullanıyorum ben mesela. Öyle bir inliyor ki, dağ başı değilse etraftaki herkes toplanır artık diye düşünüyorum. Piyasada 110 dB'lik olanları da var ama onları havluyla falan kapatıp götürüyorlarmış yine de. Ama bunu havlu falan kesmiyor. Sele altında duruyor, her park ettiğimde takıyorum.

Tavsiye ederim. Firma ismi Xena ama Türkiye distribütörü 120 dB olanları getirmemiş, ben ABD'den aldırmıştım. Fren diskinde delik büyüklüklerine göre modelleri var, bendeki bu: http://www.xenasecurity.com/product/motorbikes/alarm/XXSeries/XX14StainlessSteelFinish/page1/.

Acaba motorun ön diske disk kilidi + zincire disk kilidi ve saglam 2 kilitle gezseniz baglasanız nasıl olur acaba 1000 lik bi motor 170-180 kilo kaldıramazlar diye düşünüyorum

yanlis dusunuyorsun birkeresinde bir hirsizlik olayina sahit oldum 1000 lik motorlari calmak icin kamyonet ve dort kisi oluyor motor biryere bagliysa once zinciri kesiyorlar.sonra 2 tane 10X10 kalasi motorun jantindan gecirip 4 u birden ayni anda motoru kaldirip kamyonetin kasasina bok cuvali atar gibi atiyorlar sonra kacis. bu yazdiklarim 15 -20 saniye icinde gerceklesiyor..kaldiramaz maldiramaz falan hikaye..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar