Motorumu Çalıyodu Şerefsizler...!

Geçmiş olsun be paşam...:mrgreen:

Okurken bile tüylerim sinirden kabardı valla..:mrgreen:

Disk kilidi ve branda etkili olabilir kanımca...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun be paşam...:mrgreen:

Okurken bile tüylerim sinirden kabardı valla..:mrgreen:

Disk kilidi ve branda etkili olabilir kanımca...:)

saol murat abimmmm =)) sorma yaa geldi başımıza işte... bu gece uyku yok bana sabaha kadar gözetciyim... ewet artık büyük önlem alıcam... zaten disk kilidini pazartesi alıcam... bitane halat kilit var master lock bitane de buyuk kalın zincir aldım bugün disk kilidide takınca harika olucak... ve cevap yazamadığım diğer bütün arkadaşlar çok saolun çok teşekkür ederimm size saolun...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun abi büyük şehirde yasamanın sıkıntıları.

soal dostum eyvallah sorma ya ben gene ucuz atlattım bu gece uyumucam yarına sabahı sabah edicem ederimde... ya çalınanlar motoru gidenler naapsın... Şükretmem gerek binlerce defa...

İnanmıyorum ya ilk defa başıma geldi :pale: 15 20 dk önce annem fırına git bişeyler kahvaltı yapalım dedi bende giydim üstümü aşşağı bir indim motorun kilidine bi baktım kilit açılmış ( MASTER LOCK HALAT KİLİT ) ve şok oldum çünkü ilk defa başıma geliyo... koştum yukarı anahtarı aldım tekrar kitledim... Çalmaya çalışan kişi büyük ihtimalle kontak ta kitliydi diye çalamadı... ve zaten çalsada benzin tamamen 0 daydı 0 a oturmuştu... wurdursa bile hiç bir yere gidemezdi imkansızdı... Artık Disk kilidi falan tamamen gerekli oldu ve bi tane daha halat kilit alıcam hiç değilse gözleri korkar uğraşmazlar bile... Şerefsiz kitapsızlar yaaaa...:pr:

geçmiş olsun....zaten benzin olmasada adamlar eliyle götürüyorlar mutlaka...sonra sote biyere bırakıp kapalı kasa araca atıyolar...yada sürüp gezip sonra biyere bırakıyorlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun....zaten benzin olmasada adamlar eliyle götürüyorlar mutlaka...sonra sote biyere bırakıp kapalı kasa araca atıyolar...yada sürüp gezip sonra biyere bırakıyorlar...

kontak hep kitli abi o yüzden götürememişler...

Ben anlamıyorum yaa bu kılıtler falan bu kadar kolay acılıyorsa nıye bu kadar pahalı ve bu kadar basarısızz yoksa hırsızlar mı cok basarılı!!!

Gecmıs olsun yaa valla Allah korumus daha dıkkatlı olmak lazım aartıkk :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben anlamıyorum yaa bu kılıtler falan bu kadar kolay acılıyorsa nıye bu kadar pahalı ve bu kadar basarısızz yoksa hırsızlar mı cok basarılı!!!

Gecmıs olsun yaa valla Allah korumus daha dıkkatlı olmak lazım aartıkk :(

evet hoca ya onu bende anlamıyorum ne işşe dünyanın parası bide MASTER LOCK lar ama tak diye açılıyor ne işşe... Saol çok teşşekkür ederim sende dikkatli ol... Al önlemlerini...

geçmıs olsun hocam (şerefsizler.....)

saol dostum ya Eyvallah ne şerefsizler hemde bugünü sabah edicem artık bakalım tekrar geliceklermi...

cok cok gecmıs olsun arkadasım dıkkat et bu son olmaz

saol arkadaşım ilgi ve alakana teşekkür ederim bakalım bugün noolcak tekrar geliceklermi...

geçmiş olsun dostum.halat kilidimi açmışlar dedin?o zaman neyle kilitleyelim yahuuu

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun dostum.halat kilidimi açmışlar dedin?o zaman neyle kilitleyelim yahuuu

heaa ya evet:( Master Lock Halat kilitler var ya onu açmışlar şok oldum zaten gördüğümde:( saol ayrıca Eyvallah :(

kilit kısmınımı açmışlar ? tel filan soktu öleyse. zincir bağlıcam bu seferde, üstünde 3 çember olan yeşil kilitler var ya bildiğimiz belki onu açamazlar bi ihtimal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok yaa açan hepsini açıo bea ustaa ewet dırek acmıslar tel mel bıseyler galıba

Forumdan Uzaklaştırıldı
HRC baktım dostum senınkınede yok ya pazartesi zaten taktırıcam alarm şart oldu... şerefsizler yaaa

Çok geçmiş olsun thaii_vtec ..

Fuarda inceleme fırsatım olmuştu .. Alarmlı disk kilidi(XENA)Ayrıca pininfarinada bu kilitten bahsetmişti bir başlık altında..130 ytl gibi bir fiyatı var sanırım..İhtiyacı olan arkadaşlar araştırmalı,kimsenin canı yanmasın...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeşim çok geçmiş olsun bende 2 adet halat kilit var birisi king guard diğeri master lock korktum şimdi iyimi yaa alarm şart oldu aga taktırcam bitane sendenki master lock bunun aynısımı 75 ytl ye aldımdı
8115-8218_lrg.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar