Öncelikle elimdeki videoyu bir yere yükleyebilsem yükleyeceğim, herkez seyretsin bu şefersizleri. Youtube'a denedim ama video'nun codecini malesef convert edemedi.
arkadaşlar bu ipuçlarını polis biliyor ama umurlarında değil desem yeridir.
Asayişe verin dedim dosyayı, mırın kırın ettiler. Organize bir olay dedim 2 sokak serserinin işi değil, hık mık. Amaçları dosyayı bir an önce ellerinden çıkarmak, kapamak. Malesef bu ülkede işler böyle yürüyor.
Polis karakolunun başkomiseri ile bile konuştum, derdimi anlattım,
videoları gösterdim,
burada olduğu gibi hem fotoğrafları verdim.
Plakayı tespit ettim dedim, plaka dökümünü verdim.
Ama sonuç HİÇÇÇ

r:

r:

r:
Haber özelde görüntüler yayındandı, gene sonuç hiç.
Bu sefer doğan haber ajansındaki bir arkadaş ile görüşüyorum. Görüntüleri ana haber bültenlerine vericek. Polisle yürümüyor arkadaşlar. Anca ne olucak biliomusunuz. İstanbul Emniyet Müdürünü tanıyacaksınız, bölee ağırr olacak tanıdığınız kişi, size yemin ediyorum 12 saatte motoru kapınıza getirirler, ki böyle bir olayı bizzat yaşadım. Emniyet müdürünü araya sokunca bütün kilitler çözüldü, hatta adamı anasının gözüne kadar takip ettiler ve yakaladılar.
Bu olayda ise adamlar MOBESA kameralarına bakmaktan acizler.
Karakolda yaşadıklarım polis ve polise olan güvenimi o kadar sarstıki, artık hiç birine zerre kadar güvenemiyorum. Bu ülkede neden suç oranları artıyor, neden insanlar zarar gördükleri şahısların cezalarını kendileri vermeye çalışıyorlar anladım. Umarım siz anlamazsınız!