motorumu büyütmek istiyorum

abi acele etme sat motorunu biraz koy regal raptor al.... zarar edersin motorla oynarsan:)

yawww saçmalamayın bira mantıklı düşününn 150 cc lik motor 650 cc olur mu hiç ne kadar saçmalıyorsunuzz

benim 150cc jinlun motorum var artık bana ufak gelıyor daha hızlı bişey almak istiyorum ama motorumuda cok seviyorum motorunu degiştirip 650cc motor takabilirmiyim üstüne tabiki kasasında da biraz oynamalar yapıp modifiye olurmu acaba hani discovery kanalında yaptıkları gibi istanbulda böyle işler yapan servisler varmı acaba bu konuda yardım bekliyorum ve bu işler bana kaça malolur

arkadaım ona yapacağın masrafla git 10 numara 600 cc bi motor al onun parçasını bulmk var yapacak kişinin alacağı maliyet yorar seni..uğraşma derim ben

gerekli oynamalar şasi güçlendirmeleriyle çeşitli oynamalarla yaparsın neden olmasın... 80 bg lik arabayı 300 bg. çıkartan yine biz insan oğluyuz. fakat abi düşündünmü 650 cc lik bi makine için dengesinden şasi güçlendirmesine egzost sisteminden oturuş pozisyonuna herşeyini kurcalamalısın. O discovery deki adamlarda occ imiş yok bilmem ne garajıymış şasileri zaten kendileri yapmıyor stardart olan bazı modellerden beğenip kendileri kesip biçerek chop yapıyor. senin motor 150 cc tek silindir yanlış bilmiyorsam. tekrar yanılmıyorsam 650 lik bi motor 4 silindir hemde v. sadece bu v için bilmem nekadar kesip biçmen lazım..

Abi uzattım ama hiç uğraşma jinlunu da sat kendine eğer büyütmek istiyorsan adam gibi tarzında bi cruiser al. :):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar