Motorumu Almak Üzereyim Bajaj Pulsar 200RS mi 200NS mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorumu Almak Üzereyim Bajaj Pulsar 200RS mi 200NS mi?

bir aksilik çıkmazsa bu ay alacağım ns i fakat 200RS kafamı çok kurcalıyor:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eski bir ns sahibi olarak rs yi test ettim. maddi imkan elveriyorsa rs derim.

eski bir ns sahibi olarak rs yi test ettim. maddi imkan elveriyorsa rs derim.

RS i test ettikkten sonra ne düşündün?? Neden RS? Ben ikisi arasındaki fiyat farkına değecek bi fark oldugunu düşünmüyorum açıkçası ve merak ediyorum. RS de seni bu kadar etkileyen nedir?

Merhaba, siz rs yi ns e gore daha iyi buluyorsunuz sanirim , yanlis hatirlamiyorsam rs ile ilgili bir kac paylasimda da bulunmustunuz. Acikcasi ben ikisini de gordum rs ilk gordugumde bu ne ola ki dedim uzaktan tam da geldi benim motorun yanina park etti Okmeydani egitim de hatta arkadas buradaysa haberi olsun motor guzeldi. Durusu filan baya hos sesi de fena degil. Gidisi de alimli. Performans olarak hakkinin bir kademe altinda oldugunu soyluyorlar bu sebepten ikisini de denemenizi oneririm, hatta deneme yapabiliyorsunuz kayit olarak. Ns i o konuda daha basarili bulanlar cogunlukta okuduklarimdan yola cikarsam... Simdiden hayirli olsun..

RS hem daha güzel ve rahat, hem de ABS var. Fiyat farkı az değil tabi...

Rs görünüşü daha güzel ve abs li abs test videosunu izle baya iyi gözüküyor

Motosiklet en göreceli kavramlardan bir tanesidir. herkesin zevki, beklentisi farklıdır.
bana sorarsan aradaki fiyat farkının hakkını verecek çok ekstra bir özellik yok rs de, bi abs var benim gözümde artı olarak, o da 2.700 tl lik farkı hakediyor mu tartışılır.
para sıkıntın yoksa canının istediğini, yok kıt kanaat parayı denkleştirdim dersen de NS yi al, geri kalan paraya güzel bir ekipman al.

Forumdan Uzaklaştırıldı
rs de abs var abs nin kaç kez seni kazadan kurtaracağını ben yazmıyorum dahi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet en göreceli kavramlardan bir tanesidir. herkesin zevki, beklentisi farklıdır.
bana sorarsan aradaki fiyat farkının hakkını verecek çok ekstra bir özellik yok rs de, bi abs var benim gözümde artı olarak, o da 2.700 tl lik farkı hakediyor mu tartışılır.
para sıkıntın yoksa canının istediğini, yok kıt kanaat parayı denkleştirdim dersen de NS yi al, geri kalan paraya güzel bir ekipman al.

ABS sadece ön tekerde var bu motor 10.000 tl olsaydı bu başlığı açmazdım sanırım

rs in bumblebee versiyonu benim de hoşuma gidiyor.
ns modelde daha çok rüzgara maruz kalıyorsun sanırım, rs de az da olsa rüzgarı kesen noktalar var.

Ben de ayni gitgeli yasiyorum. Ama rs'in arka farlari ve on farlari gercekten sinirimi bozuyor. Ayrica 200cc bir motorda bukadar kasli gorunmesi nekadar gercekti tartisilir. 200ns yakindan bakinca baya guzel alete benziyor. Ben yaza dogru insallah 200ns alicam. Abs olsaydi ikisinde de rs'e bakmazdim bile

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaten ağır fren yükünü ön çekiyor sadece önde olsa dahi yine çok iyi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abs sensorleri var arka dahil fakat arkada abs yok
Ekrem Ata bey açıklama yaptı bu konuda pulsar 200rs kullanıcısı sayfasına göz atın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar