motorumu alıyorum yarın...mutluyum:)

öncelikle ne önceliği?

öncelik; keewayspeed 150 oldu...bakmayın bana ilk motorum olacak kendileri;)

çok araştırdım, çok okudum, çok sordum...ince eledim sıkdokudum:)

gülüyorum kendimce:D

içimde mutluluk...

2300 fiyatı...yani ne diyim anahtarı alıcam parayı verince ....

sorayım dedim üyeler ne düşünür bu motor hakkında?

bence 3350 verip yamaha alacağıma...2300 verip bu motoru alırım...bide üzerine bindiğim anda mutluluk kapladı içimi...diğer seçenek olan Zongshen ZS125GY-A'la hiç ilgilenmedim...

ama kullanmadan bilemicem nasıl olduğunu motorun...

bu motorda tecrübeller vardır herhalde...şimdiden sağolun...bide amin...

yamaha çok zorladı beni karar verirken...bide o kadar param yok benim...bide almışken tüm ekipmanlarıda almak isterim...

boooşveeerrrr en iyisi kendi motorundur..üstüne oturunca yüzünde bi tebessüm oluşuyorsa o doğru motordur işte..hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız kullan.aman korumalarını ihmal etme.scooter diye küçümseme 100km'lere rahatça çıkıyor ki bu sürat zaten bi insanı öldürmeye yeterde artar bile..

hayırlısı olsun inş. Motor, ilerde büyük aletleri kullanmak isteyenler için ideal , yani başlangıç motoru diyebiliriz....

Kazasız belasız Kullanırsın İnş.. darısı ben ve benim gibilerin başına..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayrılı olsun 2300 0 mı

yok bir bölüm kredi...bende 1500 yada 2000 olacak yarın...peşin fiyatı 2300...

scooter mı?nasıl yani:D

vadeleri planlamadım...kullann varmı bu motordan?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın....

hayırlı olsn kazasız belasız kullanırsın işallah muratd doru sölüyor korumalar önemli kendiside bi ara short,parmak arası geziyodu:pr: :cherry: :p :mrgreen:

hayırlı olsun.ben de keeway lere bakıyorum.daha büyüğü olan supershadow veya land cruiser olabilir.bana motor ve keeway hakkında yazarsan sevinirim.

red

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmab dilegiyle...

aman dikkat et tekerin hep düz bassın iyi günlerde kullanma dileklerimle:rendeer:

007

Hayırlı olsun...Kazasız belasız sürüşler dilerim... Debriyaj teline motora giren kısmına bir yay taktırırsan ve 10-40 castrol kırmızı 4 zamanlı motor yağı koyarsan viteslerin çok yumuşak ve düzgün geçecektir...

Kardeş hayırlı olsun :) Bu arada bu motor scooter değil yamaha ybr'nin hemen hemen aynısı... Bi arkadaşın da söylediği gibi en iyi motor kendi motorundur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar