Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gürzan hocam başla sen gerisi gelir
bakmışın seyyah name yazıyorsun (hemide fotoraflı) :cherry:
Salih bu arada geçmiş olsun korumalarıda tamamla yakında
salih senin çöplügü msn gibi yaptik kusura bakma.
ilk kaza denemesi de olmus. gecmis olsun. ALLAH tekrarindan saklasin insallah. amin.
+ böyle dostlarim varken sirtim yere gelmez. iki cümleyle mutlu ettiniz beni, ALLAH da sizi mutlu kilsin.
hepinize tesekkür ederim arkadaslar... :rendeer:
gurzan, abi sende formdan düşme var ya sana gÜrzan diyorlar ses çıkartmıyosun ne iş...Fırtına önceki sessizlik gibi bişey değildir umarım :santa: :cherry:
forrap, kardesim.
herkesin bir zayif noktasi, hassasiyeti vardir.
bizimki ifsa oldu.
bir türkü var ya...
ille dostun gülü yaralar beni...
sagolsunlar. ne yapayim... :salut:
gurzan, abi sende formdan düşme var ya sana gÜrzan diyorlar ses çıkartmıyosun ne iş...Fırtına önceki sessizlik gibi bişey değildir umarım :santa: :cherry:
bu taş bana galiba ama şunu hatırlatayım istem dışı yapıyorum mesela ben GURZAN abi ile tanışsam inanın beni dövsede Gürzan derim ne yapayım alışkanlık vaz geçemiyorum istediği kadar uyarsada abi beni affet ama bunu saygısızlık olarak görmeni istemem inan bana istem dışı yazıyorum
istem dahili, sonradan da olsa düzeltebilirsin ama.
bunu ciddiye aldigimi biliyorsun.
dövmek-mövmek estagfirullah. kardesimsin.
amaaa. istanbula düssün askerligin, bak neler yapiyorum sana.
abi inan bana o kadar uyarıyorsun ama elimde değil ben gelsem konuşsam seninle gene aynısını yaparım inan bana beni affet eğer başka yerde de istem dışı yazarsam :rendeer:
gültekin ben işi çözdüm :cherry: gurzan olayında elim bazen gidiyor hata yapıyorum ama bunda yapmam **gültekin** dedimmi tamamdır
bak ben menzil dışıyım ama radarlar açık her an bir motor bulabilirim sana sen biraz canlıyı cebinde tut yeter sana temiz bi şey bulacaz bu artık namus meselesi oldu
eee ne demişler bekleyen derviş muradına ermiş.............................. :cherry: :king:
salihgureli, kardeşim inan çok sevindim. Güle güle ve kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah motorunu, 4 gündür pek siteye takılamıyorum topic i yeni görme fırsatım oldu. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun ...