Motorumu aldım-Iron 883

arkadaşlar öncelikle yardım ve önerileriniz için sağolun gerçi bazı kısımlarını dinlemedim yani en başta dinledim de sonra başka şeyler yaptım,özetle ilk olarak ehliyete başvurdum ehliyeti alana kadar eğitimi aldım hem de birkaç seviye sadece başlangıç değil,son eğitimde bir arkadaşın shadow unu kullandım gayet rahat kullandım hocam da Iron 883 ü alabileceğimi söyledi,ben de motorumu aldım yaklaşık 1 ay oldu çok memnunum çok rahat kullanıyorum zaten hız yapan bir yapıda değilim,özellikle geceleri falan biniyorum trafiği kavşakları falan iyice öğrenmek için,ben de eski harleylerin sesini çok seviyorum ama onlarda da karbüratör sorunu oluyor bir de sıfır alma takıntım var ne alırsam alayım,forty-eight alana kadar Iron'la çok rahat edeceğimi düşünüyorum gerçekten nefis bir motor,yeterince de kıvrak

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin. Eğitim yönünden de seni tebrik ederim. :cat:

hayırlı uğurlu olsun, yeni motorunuzun hemen birkaç resmini çekişsinizdir, bizde görmek isteriz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin

Hayırlı uğurlu olsun, benim de Harley hayallerimi süsler ;) Resim isteriz ama

adam 2 sene önce açmış konuyu siz hala resim istiyorsunuz :D bunca zamandır koymadıysa artık hiç koymaz ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar